"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 6, 2011

The Greatest TOY Store

Perghh...seyesss! Mak suka..anak2 pon suka! Siapkan RM jer kan..ekekeke!
Syok jenjalan kt sini..Tempat yg wajib di terjah bila jenjalan..tp daku sgt suka trademark Nureen bila p tempat camni.."Nureen x beli pon..Nureen nk tengok jer!'..Mmg penat mak menunggu bila aktiviti "menengoknya" kat sini..so layan jer lah although ku x larat nk follow!..:P


 Si Abah pon busy mencuci mata..ekekeke
 Asyik nampak!!
 Nureen pon sama..asyik sgt melihat...
 Rupa2nya dia tgk benda nie...no wonder asyik giler!
macam2 kan..ritu terjah sini psl nk beli Toy ut bb..:)

THE GREATEST TOY STORE! TOY'R US...x payah susah2 g toy muzium cam we all p ritu..ekekeke

I am SuperHERO!ekekeke..:P
I am the winner of WWF...hak hak!
Nureen nk lori sampah nie..rega dia RM100+..jenuh kopak mak! nasib baik Nureen mendengar ckp psl ku ckp "Ummie x der duit lah!"ekekeke..


Bestkan jenjalan kt tpt camni..tp kena siapkan RM ler psl kanak2 nie bila demand nk mainan nie..jenuh melayan!

19 comments:

Cik Wanie Ghani said...

amboi syoknya depa.....

pssstttt,
bila mau jumpa nie kak,
huk huk huk

MrS. F!zA said...

kitorg mmg suka msuk sini jgk..tp bila msuk time darwisy tk tido mmg haru lah jgk..kdg2 tggu dia tertido dlm stroller baru kitorg msuk..hahaha kejam je rasa..

eT said...

waaaa...sorga budak2 nih...huhu

lieyalatif said...

eh bagus nureen....dengar ckp mamanyer....ade setengah budak, kalo die kate nak...mmg laa kene beli...kalo tak ade laa adengan menjerit guling2 bagai he he he....

Zue AnnaLeeya said...

ohhooooo.... tmpat mcm nih adalah dielakkan klu jln2 dgn anak2... nak2 lg si airel tulah... klu x bli, konpem guling2 kt situ jgk... huhu...
dahla mainan kt sini regenya mak aihhhhh..... jadik biru mata itamku... hehehehe...

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo hero bulat kecik akak tu pegi, sah la dia bersila kat situ, terus vontot melekat kat lantai takmo balik

Gieyana said...

Cik Wanie

tue ar..best cuci mata..ekekek

tu la psl..skrg nie jrg balik lah psl kelas sudah bmula..busy ngan study lak..:D

Gieyana said...

Mrs Fiza

oic..sonok cuci mata kan..we all mmg cfm kena masuk psl anak dara tue suka cuci mata..adeeiii!

Gieyana said...

eT

betui2..mcm2 ada...huuhu

Gieyana said...

LieyaLatif

syukur alhamdullilah psl dia leh accept bila pujuk..just ckp Ummie x der duit dh ok ar..tp nk kena tunggu dulu ah psl dia nk cuci mata..ekekke

Gieyana said...

zue

betui2 kan..mahal sgt toy kt sini..penah beli keta korek kt Nureen b4 kt sini..kecik jer dh 50 hengget..tp mmg tahan lama..:D

PinKy MoMMa said...

siap duduk nureen di situ..tapi serius lar sangat menarik mainannyer..mak dan apaknyer akan tersuka skali kalau pergi ni huhu..

syanasaid said...

aku kalo msk kedai toys mmg aku yg excited
dr dulu2 xde anak mmg suke masuk toys r us
kadang saje window soping
suke berangan
hahahaa

mama tisya said...

jgn nureen guling2 nk mainan lg haru..hehehe

NM02 said...

tak sanggup nak bawak masuk syasya kat sini, mcm2 permintaan dia nnt.. hehehe

~Siti Hajar~ said...

Bagus nureen akur dgn ckp mama, klu anak2ku harus tonggang tebalik dibuatnyer, siap guling2 lg kat ctu lg xbeli, xdpt bygkan, kn jauhi tmpt itu...huhu

e.l.i.z.@ said...

ni syurga kanak² nih...mak pun geram nk beli tp tu la, semua mahal²..kan best kalu duit byk, leh beli ikut suka je hihi

wantie said...

ahak... ahak... dapat gold belt lagi munir tu. Dasyattttttttt...

ish..ish.. ish... kalau aku wak mirul pi ni, mau kopak.

[-suziey-] said...

oooooo nama kedai..aku ingt cite toy story yg hebat..hahahahaha:p masing2 khusyuk..haih layannnnn