"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, October 24, 2011

Penang Hill : Picture means a thousand of words..

I love this pic!!

Ala2 berada kt China giteww! but Nureen memuncungkan dirinya!
Cakkkk!

Aww..aww...!

Ckp kt Hubby..Abg tlg snap nk buat gambar profile fb nie!

Saya sayang family kecik saya!..Terima kasih bag kamera psl kasi we all amik pic nie..sila jgn tiru aksi mencangkung we all yer!..:P

Santai weekend bersama2 is the best Love Treatment..^_^ Nanti Ummie kasi tempek photo lagi buat cuci mata yer..:P

^_^ Kebaboomm ..Ada peristiwa menyayat hati Ummie kat sini..Nnt Ummie share yer!..:P

25 comments:

d'nuraini said...

kakak..sangat jeles..i like ur pict's..

PinKy MoMMa said...

sukaaaa 1st pic tu ;)
so sweeeeeet lar nureen..

yang..ai guna photo shop..camner eh nak kasi tak blur tu? aduh bingung nih!

kalau klik kat gambar ok jer..tulunnn saya..

alyyani said...

gieyana's family kalau berposing santai mmg terbaik lah!

Nad @ MamaZakwan said...

kak gie, canteknya sume gmbr2 ni
suke tgk famili kecik kak gie.. :)

♥ Elin ♥ said...

seronok kamu yer..
;)

InaAchik said...

seperti biasa... gambar2mu tak pernah menghampakan...

♥MAMASYAZA♥ said...

setuju, semua gambar cantik2 belaka

Neeza.Areef said...

beg jd tripod la kan..hihi

MrS. F!zA said...

sweet moment! rindu penang hill..dlu selalu gi ngan member2

Zie Fauzi said...

Dah lama x gi Penang Hill... Last time hari tuh, Alya masih dalam perut..

el said...

sng kan ada dslr ni..cam2 posing leh snap..lg2 dpt snap pic familly...
pndi korg berposing..luv it

MataHati @ MH said...

walaupun gaya mencangkung tapi pic tu tetap nampak menarik.. siyes tak tipu

wan nurul hezrina said...

suka gambar yang 1st tuh!chantek...terserlah kasih sayang ibu anak dalam picture=)suka=)

wantie said...

treatment? hehehe.. besok aku nak gi ber treatment jugakkk

MyKhalish said...

vavvvaaahhh....nice pic babe... bila la mau smp penang. rersnya tiap thn berangan. tp xsesmp gak.. wuwuwuw...

yanti isa said...

nice pictures ..jeles akak .

Gieyana said...

D'Nuraini

Pics akak biasa2 jer dik..:D

Gieyana said...

Pinky Momma

Tenkiu2...:D

da pndai dh kan...:D

Gieyana said...

Alyyani

Haha..picture posing buang tebiat..:D

Gieyana said...

Nad

Biasa2 jer nie..thks yer dik..:D

Gieyana said...

Elin

A'aa...berseronok ronok..:D

Gieyana said...

InaAchik

Biasa2 jer beb..:D

Gieyana said...

MamaSyaza

Biasa2 jer Yang..just a sweet moments captured on the day..:D

Gieyana said...

Neeza

A'aa..beg jd tripod..:D

mamalieyna said...

cantik semmua piccas....kenangan abadi ^_^