"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 5, 2011

Playground: Kanak2 dgn tpt nie mmg x dapat dipisahkan..

Playground..ada mcm2 jenis..mcm2 design dan macam2 kaler...dan semuanya mmg memukau + menarik hati kanak2..kaler dier...Perghhh mengancam habis! Mak pon terpikat wooo!ekekeke...

[makna playground mengikut Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Playground]

Meh cuci mata lihat princess saya nie bila berada kt Playground:-

Nureen mcm biasa mmg kena paksa kalau berposing..x sporting pon..
Cakk!!

KFC..
Sama tp x serupa...

Aksi ala2 nk jatuh jer nieyh!

Lokasi: KFC playground, Batu Lanchang, Penang.

Masa bersama keluarga adalah aktiviti riadah yg sgt best kan! Like beribu2 Strawberi!

Lama gila x guna lense 50mm nie..

10 comments:

mamalieyna said...

betul3x...^_^

menarik gambo..

@}--niEra-- said...

heppynya nureen..

Nana said...

hee aku mmg selalu guna lense 50mm je
lense bese tu tinggal umah hehee

Sidratul Muntaha said...

nureen time senyum sejibik sejibun muka akak..
huhuhuh

Zue AnnaLeeya said...

tau xpe gie...
PG dan kanak2 xleh dipisahkan...
pantang nampak... huhu

lieyalatif said...

COMEL NUREEN!!....maknye pun same gak!!~

lieya kalo boleh nak elak jumpe playground...lagi2 yg kat mekdi..sebab nanti ade budak tak mo makan nak maiiiinnn jeeee hehehe

Mama Zharfan said...

so sweet :) lama dh me tak posing2 dgn my kids ni :)

MyKhalish said...

hehe.. dorg kalu da start main, mn reti nak berenti. xtau letih. kita yg sempott kejo. hehehe...

mama tisya said...

bdk2 mmg pantang nmpk playground..tk mkn tkpe..asal dpt main

InaAchik said...

gambo ko ni best2 la...