"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, October 29, 2011

Salam Sabtu...a rewards for two of us..

Hari nie Ummie planning nk dating berdua saja...En Suami kerja..so Ummie nk rewards both Ummie & Nureen g jenjalan...

Bw Nureen to see Paed dulu psl kulitnya yg gatal2 tue..kesian plak psl asyik garu jer!

Then Ummie nk bawa Nureen makan eskrem BR..woww wee...bestnyer...:)

Pastu, Ummie nk ronda2 tgk sofa..tp x decide nk beli ag..just survey dulu until next week psl nk tunggu fair kt PISA tue...

Ummie nk shopping2 sket baju opis psl lama betul x shopping..kali nie confirm kena bw Nureen masuk fitting room smbil rasuah dia nk tgk menan!

Kalau nk shopping barang Ummie harus elakkan dia bertemu menan dulu!

Hope my dating day with my princess nie running smoothly...^_^
 
Hari nie..Nureen pakai bj nie..^_^

^_^ Besok baru rewards utk Bertiga...makan2! owhh can't wait for tomorrow..:)

8 comments:

PinKy MoMMa said...

besttttnyer jalan jalan bersama anak dara tercinta hehehe..nanti nureen nampak lorry camner ummie?

tak pe..tak pe kasi seketul jer hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

nureen najwa yg comey..!!!!
suka gilak sama ini budak! :)

hope sumenye berjalan lancar ye kak ;)

mamalieyna said...

anak dh besar sket camni,leh buat kwn..teman jalan2..^_^

wan nurul hezrina said...

waah seronok kan dating ngan anak dara..besok2 anak2 dara mummy dah besar cm nurin harus teman mummy g shopping..besh2

wahida said...

wah...jenjalan ngan anak dara dia la...mesti nampak mcm adik ngan kakak je...

wantie said...

rajinnyer ko jenjalan berdua beranak. Kalau aku le, idaknyer keluar berdua dengan Amirul. Sebab aku ni jenis yang meralit sket.

Riso kalau tetiba Amirul ilang dari depan mata. Mau jenjalan harus bersama encik suami.

MyKhalish said...

wowww xsbr nak dating dgn anak dara jgk. syokk kan ada anak dara, ada geng gossip psl memcm. hehehe....

Mamamanja said...

bestnya ko.. banyak tul xtvt