"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, November 10, 2011

Boeng 747, Voucher..Syukur!

Assalamualaikum...

Wah, sunyi sepi blog tuan hamba nie..Tuan hamba cuti lama maa...ada yg rindu ka? Hahahax! Tuan hamba yg perasan kekdahnya! Owhh..nak dtg opis harini mood kemalasan yg amat sgt, TAPI kan..dtg jer opis, perghhh dpt bendalah nie..Syukur! senyum smpai tingee...[adeeii, gambar x leh nk upload plak!]

Okay! nk start buat keja yg berlambak2 nie..eseyment pon x siap lg! Ahad dh nk submit! pengsan mak!

Ok uols..selamat bekerja yer..nnt saya free opss! Nanti tuan hamba free hamba update panjang2..

[short entry for intro!]

11 comments:

PinKy MoMMa said...

patik menanti entry tuan hamba dengan sabar di dada hahaha..dushhh nak berpatik jugak ;p

♥ Elin ♥ said...

baik kami tunggu!...hiiihi

selamat bekerja ya puan! ;)

Sidratul Muntaha said...

sehingga esok saye free sbb student tgh cuti sem..
hihiih

::NureeN:: said...

lama tol bercuti bestnya... ni umah kat area BK tue ka?? hehhee....
sweet gambo n3 lps ;)

syanasaid said...

tak sabar nk tau full story :-)

MyKhalish said...

huh...sy coba bersabar... cpt yer cite... ;)

wantie said...

amboi tetiba malas hang tu ilang noh..

mizzkechique said...

dapat apakah itewww??

lieyalatif said...

wah!!! voucher kpl terbang ke tu.....bunyi mcm best tu...dpt le honeymoon lagi ...waaa wiiii!!

[-suziey-] said...

waaaa bercoti2 ek..best arrr naik aroplane..hehehehe:p

konde said...

haaha bikin iri saja nih :D

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/