"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 18, 2011

Meeting with El, Nureen, Wantie dan Fea..

Assalamualaikum....

Lamaya x jumpa + beramas mesra reramai camni during opis hour! Rindu sangat moments mcm nie! Opss sorry yer kengkwn! Ummie busy! so x der masa nk mengupdate psl last week + weekend baru2 nie sgt busy!..Ni pon baru cilokk picture dari El jer! [Terima kasih yer Elli, Mak malas nk bw gabak tue!!]

Owhh..Meh Ummie wat story sket psl mereka! Ummie mengenali mereka melalui alam maya jer! Cuma Wantie + Fea jer..Wantie my school mate masa sekolah menengah dulu. Edisi jejak kasih kt Politeknik S.Perai bbrp tahun baru2 nie jer..Then Fea is Nureen's friend. Bukan Nureen anak saya yer! Nureen Nassir. Kebetulan nama sama with my dotter! So cute!lalalalala..

Last week, Thursday berkesempatan beramas mesra owhh ciplak motto Suziey! [Owhh Suziey..daku rindu kan dikau!!, kuew Teaw Doli nak nnt??]

Lets picture tell the story yer! tapi x byk picture sgt lah..:P

Kami yg posing Ayu! First time jumpa Nureen..El dah jumpa before ms open hse umah daku last year kot! Dan Wantie mmg x terbilang..hahahaxx..:P
 Yang berbaju hijau is Fea..Nureen's friend...credit kat waiter yg baik hati amik pic kita kan!hahahax!

Dan..Terima kasih Fea psl amik pic we all..Nice meeting ngan uols..kalau g picnic2 lagi best kan but uols ada anak kecik lak!hihi..

^_^ Credit to El psl kasi pics..lalala
^_^ Korang kalau datang Penang roger jer daku taw! insyaallah leh jumpa2an..:)
^_^ Mamatisya, nice meeting u..syok gossip smpai ke pagi..nasib baik kedai tue kasi hint nak tutup..kalau idak cfm smpai cerah kita sembang!lalalalala...

15 comments:

::NureeN:: said...

uikk... baru kuaq yerr... pasni gambo ngan amy plak ye.. ;p

Myra Jay said...

Wahhh bestnyerrr..

Nanti roger cheq jugak na :)

Mama Zharfan said...

besh dpt jumpa kwn2 :)

CIK JATT said...

wahhh! i pun kat penang gak. bila2 boleh join gak nih:)

wan nurul hezrina said...

beshnyer togather gather=)nurul setakatnie takderlagi jumpa mata ngan mana2 blogger=)

mama tisya said...

best kn bila dpt gather2....hah nanti ko update gmbr mkn2 kita....tk puas nyembang...hehehe

el said...

best sgt2...sgt2 hapening..
kita ni kalo nyempabgn mmg ms x cukup kahkahkahhh...smpi skrg aku dok teringat hang kata hp bodoh..kahkahkahkahhhh
ok nti kita meet lagi..mayb ada kwn baru join..lg rmi lg meriahh kan

mizzkechique said...

owh..rindu kt kwn² sy!! =(

MyKhalish said...

hehe.. nnt ku dtg, jd tourist guide tau...

wantie said...

hahaha... aku suka pic yang ke 3 tu. aku nampak kurus. walaupun tak real kurus bagi la chance aku nak berangan kurus jap. kahhhhh

kalau idak kita leh jumpaan kelmarin kan. lenkali kita join.

Toi tu. ada baby ni susah nak meroyan. tunggu dak Dania tu besar sket yer.

eT said...

jumpa kawan sekali sekala mmg best...mesti byk cite kuar..hehe

~Siti Hajar~ said...

ko mmg sporting la Gie sbb tu ko blh masuk wlau dgn kwn baru, aku pun senang dgn ko, cam dh lama kenal je..

Nice pic nmpk happening..

Gieyana said...

Nureen

busy sgt lately..mcm2 kena buat!hihihi...A'aa..tunggu auto publish monday..hehe

Gieyana said...

Myra Jay

boleh2..kita sama2 ngedate..gegarkan Penang! Yeahaaa....

Gieyana said...

Mama Zharfan

Betui sgt..best..nnt we all ngedate lak k..:)

Cik Jat
Owhh..Penang gak erk..boleh2..nnt kita lhg ngedate sesama..:)

El
Betui2..best sgt. ko ngan aku dkt jer..tp kalau nk p E-Gate tue daku kesuntukan masa sket la..neway, nnt kita jumpa2an lg..

MZ
cepat ctc mereka. dkt Ummie rindu x? ahakss!

MyKhalish

Owhh..itu bisa di atur sayang! auww auww..:)

Wantie

haha..ok2..aku kasi hang chance utk kurus kt dlm gambar nie..hahaha
x pa..last minit notification dr aku psl aku suka last minit..hahaha
tue la..uols susah psl da anak kecik..

eT
betui2..best..

Siti Hajar
Aku ok jer bebs...auww..terharu bila hang puji lebih! jom aku belanja!hahaha..