"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 22, 2011

Once upon a times in the Playland...

Assalamualaikum....

Spending time with our love one is the most beautiful moments that we ever had right!!

"Happiness is not a matter of good fortune or worldly possessions. It's a mental attitude. It comes from appreciating what we have, instead of being miserable about what we don't have. It's so simple?yet so hard for the human mind to comprehend."
Bits and Pieces 












 A very wonderful Treatment of Love we had..Location: Tesco, Tanjung Pinang, Straights Quay...

11 comments:

Dee said...

cantiknya pic..budak2 kalau dpt main kt playland mmg seronok kan..

wan nurul hezrina said...

sukanya dier=)merahpun baru pas g playland=)seronok bawak anak=)

wan nurul hezrina said...

nak ketam nak ketam=)

mama rifQy said...

wah..best kan leh spend mase ngan kid ngan hubby !!heheheh...weekend baru ni bawak iqy kat playground..sonot bukan main

eT said...

waaahhh....budak2 dpt main ni mmg xmo balik dah...huhu

alyyani said...

dah lama tak bawak niadel gi playland! :D

el said...

berkebayo ko g tesco..baru balik keje eh...
nureen ni mmg addicted ngan tesco nok
ada x dia termimpi2 kata..tesco tesco hehehe..

wantie said...

dah besar Nureen noh. nanti dah nak sekolah dah.

Lama tak jumpa jumpaan ngan Nureen. bila la nak terjah umah hang ni. still non ada masa la

Myra Jay said...

Moment yang sangat indah kan ;)

~Siti Hajar~ said...

Syoknyer Nureen..

wow! ummie ayu bekebaya...hehe

mama tisya said...

cun kebaya ko..bdk2 kalo tk bw p tmpt playground mmg tk sah