"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 14, 2011

Selamat pagi semua...Celebrating..Syukur!!

Assalamualaikum....

Rindunya nk mencoret kata kt sini..lately mmg Ummie busy gila! arghhh...stress tahap yg maksimum! dateline sana sini...

TAPI..

Syukur alhamdulillah..Mostly dateline tue dh settle...Assignment dh siap submit semalam walaupon tahap ke'stress'an tue smpai ke tahap yg sgt2 maksimum dek kerana di ganggu oleh si comel tue di saat2 kritikal nieyh! menguji keimanan betul mak! hahahaxx! aku rasa..Ini ler assignment yg plg stress tahap cipan!! seriusly!!
Muka yg kepenatan + kebulur! [kah kah] setelah hampir berhari2an mengadap PC+Lappy utk selesaikan eseyment Financial daku!..Then smlm late suppur kat subway! Makasih darling for the treatment! auww auuuw!
THEN...

Ke'stress'an tue terubat....syukur! Ummie dpt hadiah advance anibeseri next mnth yg membuatkan Ummie senyum smpai tingee! Ummie dapat hadiah voucher Tesco RM100..Ummie dapat Voucher KFC+Pizza RM10. Ummie dapat MH Boeng 747..Ummie dapat Microwave walaupon kt umah dh ada..


Us...my company collegue with the big lady boss (white pant) at Evergreen Laurel Hotel, on 13th Nov 2011.

Apapon..Syukur pada rezeki Allah...

12 comments:

syanasaid said...

fuh aku xsanggop da nak ngadap assignment pada umur2 gini
hahahaa

salute!!!

Zue AnnaLeeya said...

wahhh... byknya dpt...
tahniah gie.. rzki tuh...

mizzkechique said...

amboi, murah rezeki... =)

mummy_ayu said...

alhamdulillah...kira hadiah gitu..best2..!

Nad @ MamaZakwan said...

kak gie, comey nye kak gie kt gmbr 1st tu ^_~

tahniah kak..adiah anibeseri sume best2, huhu!

Gieyana said...

Syana

Haha..daku final sem nie..tu pon btahn nk abis..asik drop paper jer!ekeke

Zue
Macih bebs..
Suka2 tau!hehe

MK
Hihi..macih dear!:D

Mummy Ayu
Syukur pd rezeki Allah..:D

Nad@mamazakwan

Alaa..kak G x ready nie..hb terus snap2..buruk makan giteww!hihi
Macih2 dear..:D

wantie said...

tak lama tu nanti tak yah wat esseyment dah. tul tak?

manyak toi hang dapat. aku jelez ni. :D

[-suziey-] said...

sedap plak aku tgk ko mkn sandwich tu..subway ek? ekkekk:D lari topik plak:p best ko yek dpt byk hadiah tu..

yanti isa said...

kita serupa ... akak baru je submit 2 semalam , 1 lagi minggu depan by hand to tutor . hidup tak keruaan lately . tinggal lagi 1 subjek next sem . pastu merdeka .

wan nurul hezrina said...

mmg bila kerja+studilg+family lg.mmg mncbrkn..huhu..tp aperpun gud luck k.do it slowly but effectively.cool

el said...

bestnye rejeki2 tu
best eh ko keje kt company besor cam gini mcm2 dpt tuk mcm2 hari2 spesial eh...

xmo kongsi ke skit voucher2 tu ahaks

MyKhalish said...

wahh syokla..annibesari dpt reward dr opis.. mmg staff kesayangan nih. eheheh