"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 4, 2011

SMS nie membuatkan Saya tersenyum luas2..

[Salam Darling...Abg balik lambat skit sbb hujan lebat kt sini...n bla..bla..bla...Kalau balik awal amik Nureen k..From your handsome hubby..]

[Salam..hahaha..awak nie mmg lawak..:P..ok. here also going to rain but not sure whether gonna heavy rain or not..From your beautiful wife.]

Kah kah..korang jgn termuntah hijoo lak yer..karang Ummie share sms gedik camni kang kena marah nnt..:P.. dia amat jrg berinteraksi menggunakan kata2 cinta..tapi Ummie taw, Dia sayang Ummie..

Pastu, bila dia wat sms miang2 camni, rasa bahagia jer! auw auww...

Eh korang..sila tiru Ummie yer..confirm rumahtangga makin memekar giteww..seriusly..tp jgn ler plak En Suami ckp ko nie buang tebiat ker Jah!Tentu tidak kan! hahahaxx..:P
 
 
Sesungguhnya Saya amat bahagia melayari rumahtangga bersama Si Dia yg ala2 buang tebiat giteww!..^_^

17 comments:

ak yuyunz said...

olololo.. so cute la gie.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ngeh ngeh ngeh...
tersenyum2 baca sms tu..
sebab kadang2 ai pun dapat sms miang2 + buang tabiat gitu...
memang lawak..tapi bahagia rasanya...hehe

wantie said...

hohoho.. meh sini kongsi kongsi ngan kami. sekali sekala kan kena miang. meow meow.

el said...

ni bukan buang tebiat..ni sgt2 daring sexy n romantik ok

kalo buang tebiat tu mcm haku merapu2 je..sat lg kalo buat cam hang mulalah...giler hape hahahaha..

PinKy MoMMa said...

ai sukaaaaaaa...feeling jugak skali hakhakhak..

hubby wifey kena ada usik usik..baru tak bosan kan ;)

yg gantung gantung itu apakah?

♥mama eza♥ said...

so cute..salam perkenalan dari saya...suke sgt baca blog awak..keep in touch...

alyyani said...

lama dah tak dpt sms pelik2 gitu. almaklum memasing tak romantika d amour :p

syanasaid said...

hehee sweetttt
:-)

SYANI said...

So sweet!!!!

~Siti Hajar~ said...

Sesekali nk lomatik2 apa salahnyer...

Mak jeles lg nok...huhu

yanti isa said...

so sweet ... akak time majuk je akan dapat sms macam ni dari abg misai. Nampak gayanya nak kena merajuk selalu la jawabnya.

Nana said...

heheh comei je...

Nana said...

gie time aku buka blog hang kan damia nengok gambo hang & hubby hang
damia ckp eh daddy mia!
hahaha
mana ntah yg sama nye dia kata hubby hang daddy dia

Delimasari said...

cun2222

MyKhalish said...

i loiikkeee 100x.. ekek... bese la lelaki ssh nak kuar ayat cintun, tp skali kuar, mmg kita berbunga2 setaman... ekekeke...

[-suziey-] said...

buang tebiat tu yg best sbnrnya kan..nmpk simple je perlakuan tu tp hati bole kembang setaman..hehehe..keep happy ever after..cewahhh!!

wan nurul hezrina said...

so sweet=)moga bahagia sampai bila2kan.