"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 25, 2011

Wohooo..Cepatnya masa berlalu...

Assalamualaikum...


Pejam celik..pejam celik, now dh Jumaat. Cepat sgt kan! Umur makin bertambah..Alaa..Uols nie, asal jer Ummie buat entry jiwang2 sure ada yg tanya nk anniversary ke? Bagi Ummie, setiap hari adalah Anniversary day..x perlu nk tunggu hari Ulangtahun Perkahwinan baru nk sambut kan! So, setiap perkataan kasih dan sayang tue tak rugi kalau nk ungkap2 sehari2..:P [actually x der idea nk tulis psl Nureen conquer lappy mlm2 wooo!sob sob]
Senyumm..malas nk cakap banyak!lalalalala


Pelbagai story nk kongsi nie..kepetahan anak dara tue dgn story dia. Story psl Ummie hari2 kena spend syiling psl anak dara tue gilakan Angry Bird kad twenty cent yg leh tikam kt machine kt kedai runcit tue. Asal jer buka mata.."Ummie, jom g kedai!" wohooo..sowi, petang baru leh p psl kedai tutup! Terpaksalah Ummie tipu...

Hari nie hari yg best psl Ummie pakai driver! Wohooo..dapat flashback kenangan dedulu before ada Nureen..melintasi port pekena nasi lemak pagi2 bersama, mencilok dengan motosikal secara berduet n pernah almost nnk sangkut dgn bas! kah kah!kelakar..dan yg best..Sunlight lunch bergather2...


Ok2..Ummie busy..take five jap before continue kerja! $$$$$$$$......................
Ok uols..happy weekend yaa..me ke Negeri Indera Kayangan + balik home sweet home..lamanya x pergi Perlis!

^_^sori x berkesempatan nk jenguk belog uols yg cantik2 belaka tue! mak busy!! Thnks pada yg sudi singgah! HUGS!!
^_^ SETIAP HARI ADALAH HARI YG INDAH DALAM HIDUP KITA...

12 comments:

Myra Jay said...

Sokong dengan Kak Gie, setiap hari adalah anniversary :-)


**Ok nanti bila2 kita ngdate plak dengan blogger Penang :-)
Kita set time baik punya..heheee

wantie said...

Myra Jay- wuitss mcm best je pendapat tu. hihihi..

Gee.. hati hati pergi perlis tu. takut tetiba terbanjir lak.

I-sya said...

happy weekend babe!

Nad @ MamaZakwan said...

btul2...
tiap2 ari adalah hari berkasih sayang ;)
moga selamat pegi n kembali kak..
ujan2 ni..take care k! :)

p/s : tembam nureen ms kecik2 :)

mama rifQy said...

oh nak baliuk penang !!bestnyee jeruk!!!!!!!!!!!!!!!!! best best !! Nak nak!!hehehhee

aTy _faRed~ said...

ha'ah..memang cepat kan mase berlalu..siyes.. ai ni baru jer rase feeling2 mengandung... tetibe sekarang dah masuk 2 minggu..dah boleh rase baby gerak2..!! ;p

Dee said...

enjoy your days sis..especially on weekends..have a blast one..

Zue AnnaLeeya said...

hati2 ke perlis...
jgn sgkut banjir erk....

setuju sgt2... hari2 pon anniversary... ahakksss...

[-suziey-] said...

eeeee comel nya nureen time kecik dulu..hikssss

e.l.i.z.@ said...

selamat balik kampung ;)

el said...

home sweet home..bestnye lepak2 sn kan..bila la nak terjah umah hang kt sn hehehe..

aku pya nbeseri pun x lm lg ni hahahaha

MataHati @ MH said...

musim banjir ni, kalau buat perjalanan jauh kena alert selalu kat mana kwsn banjir.. selamat balik kampung