"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 8, 2011

Booking2 sana sini!!

Wohooo! seriusly traffic nk masuk web Air Asia tue mmg jem giler! nasib baik jer x der roti! kalau idak cfm habis roti tue dek dkerjakan oleh jem!

Saya nk buka n cuba try test destinasi pcutian seterusnya pon x dpt woo! kalau idak leh makan angin laut yg penuh dgn keindahan dsamping mencari ilham utk berkarya!

Tapi nk kena buat passport dulu ah utk minah kecik tue dulu..hopefully psni senang nk masuk web Air Asia tue!

Kalau x dpt gk..saya pujuk rayu en suami ke USS lah!!

Ok kengkwn sume! meh terjah web Air Asia n booking smpai lebam! kalau bkn ke luar negara, dalam negara pon boleh mcm g Langkwi ka kn!  bg peluang kt anak2 nek kapal terbang! Wow weee... 

14 comments:

alyyani said...

AKU X MASUK LG. SBB TIME DIA MCM TAK CANTIK LAK. KALAU YEAR END 2012 AKU NAK! ANYWAY, SELAMAT MEMBOOKING :D

amiey lee said...

hee smaal tapi terpikir date tu tak sesuai nk wat cuti2..hee

uss ...pujuk cepat...takyah booking air asia pun ..heee

Gieyana said...

Alyyani

Wei, aku rs kalau year end cfm diaorg x kasi psl time tue cuti sekolah n demanding org nk travel high! Huhu..aku igt nk g Sept tue leh continue PH on 16 tue..

Gieyana said...

Aimey lee

Owhh ya ker? X per..survey2 kan tp this time mhl sket psl airport tax increace price worldwide..

Tue ar..leh stay kt JB..:D

mama_umar_maryam said...

hehehe,mmg sajer je kitorg blm masuk website AA die ;)

Nad @ MamaZakwan said...

terjah jgn tak terjah!
heheheh...

MyKhalish said...

ekekek... da berjy ke dpt tiket?? chaiyo2!!

~Siti Hajar~ said...

km pn dok booking xdpt2 lg, traffic jem giler...huhu

mamaacha said...

susahnyer nak masuk web dia..asyik jem jer...balik kang tgh2 mlm nk try gak untuk next year punya holiday.....

wantie said...

hahaha... tak de police traffic jaga le tu. sebab tu jam. sat aku call police traffic suh pi gawang gawang tangan. ngeee

♥ Elin ♥ said...

mmg pun..!! ramai sgt nak g bercuti nih napeeee...

dr td duk curik2 bukan smpai skg x jugak blh..haaaisss....

el said...

aku pun cadang nak wat paspot anak2 aku nti...destinasi dah tau nk g mn..tp xdelah nak book AA ni..g sndiri jek..ahaks

lieyalatif said...

lieya ni gie, naik juling bijik mate dok survey...org lain senang jek jumpe yg 10sen promo tu....lieya manjang jumpe yg rm50 promo jek...hangins2 sudah akuuu tau hahaahahahaha......

jom2..lebam2 n juling2 godek2 AA...

Myra Jay said...

Myra pun semalam nak booking p SABAH tp tiket mahal la pulak..