"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 9, 2011

Candid - I'm lovin its!

Assalamualaikum....

Bestkan bila dpt bersama2 dgn yg tersayang! uols tentu suka makan kt McD kan? daku mmg suka! one of my feveret fst food station! dulu syok layAn free wifi! skrg pn sama! dulu skrg dan bila2!

Anak dara nie suka Happy Meal kt sni sebab da mainan!
Ummie suka McChicken! mmg feveret!
Abah suka Big Mac! boleh nganga luas2! Ummi x nk psl nk cntrl ayu! lalalala.....




Seriusly mmg suka tpt nie! uols tentu suka juga kan! 

Location: McDonald, Tanjung Tokong, Penang.

10 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

jarang rasenye kan nureen najwa ni pakai dress?
slalu tgk die pakai jeans jek ^_^

ch@ said...

suka mcD, tapiii sejak ada anak ni beli tapau je mkn kat rumah. apatah lagi nak berwifi-wifi, mmg tak DAN. hehe.

mama tisya said...

sukaaa sebab mcd ada tmpt main2 tp tk smua outlet la

Ummi AmnaAmzar said...

suke tgk piccas tu.. sgt hepi family.. hehe

Ijah EmoTemo said...

gmbr2 semua cantik! :)

Gieyana said...

Nad

Betui2. Mmg ada brp kerat jer dress dia psl dia x nak. So Ummi dia lebih suka belikan shirt n jeans jer..

Gieyana said...

Ch@

Kam kelibut jdnya kalau bw anak2 kan. X pa, understand..tue pon ok gak tue bila tapau mkn kt umah. More enjoy..:D

Gieyana said...

Mama Tisya

Betui2 kan..suka gak..:)

el said...

love 2nd pic tu..
anak2 aku pun suka mai sini...

wan nurul hezrina said...

suka gambar yang num2 tuh..hepi bangat=)