"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 12, 2011

Ferrari F430, Lamborghini Gallardo, Porsche Carrera, Audi R8....

Assalamualaikum...

Tak sangka bila Gieyana + Co dapat berposing ala2 verangan kat kereta2 mewah nie. Kalau nk beli mmg x mmpu la..hanya mampu tgk! Acik + Pak Su suka benor bila secara x sengaja bkesempatan bposing kt sni!

4k + roadtax....



Nureen with Ferrari F430..

Achik with Ferrari F430...roadtax 8k+..perghhh!




KITA???
Mampu tgk jer! hahahaxxx!

Location: Spasso Milano, Straights Quay, Penang on 10th Nov 2011.

23 comments:

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

wowo wee.. mmg kebaboom ... hehehe :p

kalo hanie amik kete merah tu :p i mean , utk posing laa ... ahhaha~

Gieyana said...

Ummie Hanie

Hahaha..panas siut Yang + ramai owg dok terkam yg merah! Dpt smbar yg kuning ja psl x tahan beb!

amiey lee said...

huhu besttttt

Myra Jay said...

Bestnyer..

Okla tu dapat gak pegang2 :)

My Aisy said...

pergh...dapat bergambar pun dah best...

*∽ IZAN ∽* said...

woh woh woh!!! dapat pegangg & posing gedik pun jadik la wehh.. yg jauh ni leleh air liur je la tengok! ehehehhee

lieyalatif said...

fuh...lawa tuuuuu....telan air liur tgk kete mahal...dpt tumpang bergambar pun dah kire syukur dah tuuuu heheeheheh

wan nurul hezrina said...

lawo btul keta2 tuh..nie kalau bawak g opis terbeliak n ternganga mulut org2 kat sini=)huhu..

Nad @ MamaZakwan said...

giler ar...!!!!!!
sape la punye tu ye..
huhu!

~Siti Hajar~ said...

Fuhhh sempat la ko berangan jap...jadi ler kan..klu ko dpt rembat 1 aku tumpang ko jadi ler...huhu

Xpe ko berangan dulu, aku pasni plk...hahaha

Gieyana said...

Nad

Salah satu dr Lamborghini kuning tue kepunyaan kerabat Pahang kot psl tgk sticker kt keta tue..huhu

Gieyana said...

Aimey Lee

Tue ar..best tgk..

Gieyana said...

Myra Jay

Tue ar..ekekek

Gieyana said...

My aisy

Tue ar kan..slalunyer dok jumpa Ferrari kt jalan jer..kali nie leh tgk close up..:D

Gieyana said...

Izan

Tue la kan..dpt cuci mata jer jd lah..nk beli?? X mampu den! Ekekeke

Gieyana said...

Lieya

Betui2 kan..dpt tgk jer la..adik2 suka ar tgk psl lelaki nie minta lebih kan..:D

Gieyana said...

Wan

Betui2..lawa siut! Kalau bw g opis cfm org pakat kerumun nk tgk..bunyi kuat lak tue..:D

Gieyana said...

Siti Hajar

Hahaha! Best woo berangan! Lalalala

Eh, kalau hg nk p tgk dh x da dh..ekekeke

wantie said...

dapat duduk duduk dalam tu pun dah kira ok.hehehe...

sat nak pejam mata rapat rapat nak verangan bawak keta keta mewah tu.

@e_da said...

banyaknya...cecantik gilerrrr

Gieyana said...

Wantir

Tue la kan..haha..imagine kalau ada sebiji kan! Best!!kui kui...

Gieyana said...

Ed@

Tue ar kan..cantik sgt!

::NureeN:: said...

kasut nureen tue sama mcm ellesya la... suka sgt pakai