"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, December 27, 2011

The Manhattan Fish Market : Celebrating 19th Dec 2011

Assalamualaikum....

[entry mengandungi banyak gambar]

Baru berkesempatan mengupdate sinopsis 19th December 2011. Hari Ulangtahun Perkahwinan saya yg ke-7. Cepatnya masa berlalu kan!..Ting ting tepat jam 12 mlm, we all late supper roti canai atas permintaan si comel tue! Then, decide nk sunlight Lunch but kerana masa x mengizinkan although both of us x kerja..makanya proceed ke dinner.

Bab nk pilih venue tue yg fenin tue! dh x tau nk pergi mana dh..last minute decided p sini bersama Achik..Achik still kat Penang lagi time tue..so dia celebrate bersama2 we all.. Gift lak? hurms...me dh dpt in advance but hb punya exactly on this date! kiranya hadiah bersama lah!..:P
so lets cuci2 mata with da piccas yer..:)

 Peace no war!! Nureen br bangun dr tido jer...kena paksa turun dr kereta..ekekeke
 yg dirai dan ter'rai...sama2 meraikan..ekekeke
 hb nyer food..Quad Delight RM16.90
 ini Nureen punya..Big Boat for kid..RM8.90. not bad lah but in the end..Umi dan hb dan Achik yg habiskan...
 Saya rasa ini lah gmbar yg ok kot..yg lain K.O..frame gmbar tue kosong actualy but tempek gmbar nie wt sementara waktu...nk jdkan suasana romantik but akhirnya x jd gak psl ke'poyo'an berlaku disini...:)
 me punya..Mediterranean Baked fish..ada rice! Rm16.90 but saya x brp suka taste dia..fish dia oily lah..:)
 Ni Achik punya..Crabby Marinara's spaggeti..not bad taste dier..RM20.90. rsnya akak buat pong sedap gak nih!lalalala..:P 
 "Kami" berada disini! Owhhh..telefon 'bebek' yg byk berjasa dn menjadikan saya mls nk online menggunakan pc or lappy!
 The happy faces of us!
Suka ni! Brownies wz Icecream..RM9.90...
Tiba2 this year saya rs hubby lebih romantik..kalau tidak dia x pernah kasi bunga! rasa sangat2 terharu..siap tulih lagi! HAHA...:P
7 kuntum bunga yg pelbagai bersm2 daun2..kalau dia kasi bunga tahi ayam pon me rasa sgt2 terharu!! :P

8 comments:

mama tisya said...

meriah siap dpt bunga ye...kalo ko mkn fish manhattan ko kena try amik yg falming prawn..best..ikan tk brp sgt aku

Gieyana said...

Mama Tisya:

Kita kena kurangkan pengambilan prawn..allergic..suka skali skala jer layan..ritu dh makan dh..so try menu lain lak..:)

Sidratul Muntaha said...

xthn aku wording bunga taik ayam tu
ahaha..
seronokkan bila ras dihargai..
thun ni aku tak dpt bunga
tpi dpt jln2 pun dah cukup bgus.
hadiah paling best tuk anni?1
laki aku tiba2 rajin sikatkan rambut aku baru - baru.
lama dah dia tak buat since lepas brnakkan aqil.
huhuh

InaAchik said...

tahniah gie...
happy to see ur happiness...

wantie said...

Happy Anniversary to both of you. that day ucap dah. nak ucap lagi.ngedee...

Aku tak nah terjah lagi kat sini. Anak teruna ku tu lain mcm sket. nantilah aku bagitau. time kita gebang gebang ke. calling calling ka aku bagitau ar..

CIK JATT said...

happy anniversary kak gieyana! romanticnya, dapat bunga

saya pun pernah try sekali manhattan. sangatla tak kena dengan selera.

POSH76 said...

Happy anniversary....moga bahagia dunia & akhirat...alahai sweetnya munger tu

el said...

wahhhh dpt bunga tu...jeles aiii hehehe