"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 16, 2011

Outing Santai!



Tpt yg best utk outing santai kt Penang nie >>>> Straights Quay, Penang! sgt2 best taw !

19 comments:

D'nuraini said...

mana nureen nya sunglass nie??

wantie said...

best..best.. tapi tak sampai sampai pung

*azni* said...

wow..cantik la view dia..suke tgk blog gieyana ni sbb gambar2 adalah maveless...

Farihan said...

nureen da pren ngan camera..v(^_^)v

Gieyana said...

D"nuraini

Nureen tue da mood nk pakai..kdg2 x nak pakai..hehehe..

Gieyana said...

Wantie

Nnt ang ajak hb mai sini..:D

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

ooo...straights quay ... kitorang xsmapai2 lg taw... hubby malaz sket jenjalan belah sane..sbb traffic jam mcm KL .. huhu

cntik gambo.. as usual ;)

InaAchik said...

alaa... hari tu gi sana malam... so x dpt view ala2 obersi cam kamu ni...

adarnadzmie said...

nice view dik... td ingat kat mana la tu.. rupa nya kat penang..hehe

Zie Fauzi said...

percaya atau tidak... nama ja org penang tp xpernah sampai kt sana... area mana pun xtau... hukhuk...

Gieyana said...

Azni:

Tenkiue Yang..:D

Gieyana said...

Farihan

A'aa Yang..dh sporting dh but kdg2 tak juga..:D

Gieyana said...

Ummie Hanie

Betui2..kamu mmg tepat skali..tmbah school oliday nie mmg jem teruk! So kalau nk dtg kena dtg time bkn cuti skolah. Pastu time nk jenjalan tue x leh kena time owg kuar opis! Mmg jem teruk! Huhu

Gieyana said...

Ina Achik

Wohoo..kamu kena dtg lg Yang..:D

Gieyana said...

AdarNazmi

Thks dear..a'aa..kt Penang jer..:D

Gieyana said...

Zie

Alaa..hg nie teruk la! Hehe..just joking taw! :P
Tpt nie after Iskand plaza. Masuk junction tue or kt dpn sket kt Tesco tjg Tokong tue. Tpt nie mcm tpt elit sket. Layan keta cntrol best gak nie..hehe

mama tisya said...

best tgk gmbr outing korang...

wan nurul hezrina said...

lawo nya gambar.kena ngan view=)

el said...

aku jarang g sini..jauh sgt...eh tp yg aku g pantai flamingo tu bkn jauh lg ke hahahah sabo je lah...