"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, December 13, 2011

Special day is around d'corner! wohooo...

ssalamualaikum...

Saya ni dh kebuntuan idea dh nie! x tahu nk celebrate kt mana. Subway,Manhattan Fish Market, TGiFriday, Kenny Roger, KFC, McDonald, Dave Deli, Puncak Mutiara Cafe,Old Town..adusssh! sakit jiwa nk pilih venue since hubby kasi greenlight venue on me!

Saya dh book siap2 dh cupcake utk hari tue! Hopefully owner cupcake tak lupa lak yg saya nk amik 19th Dec nie. HAHA..

Hari ni pon saya dh plan baikkk punya n turut cuti! tp, since adik2 da ramai kt umah, kali ini plan nk celebrate secara berjemaah n leh suruh Acik snapkan photo! Acik dh pandai dh guna gbak tue since saya turunkan ilmu! namun byk lg lah yg harus dia belajar n begitu juga dgn saya!

Tetiba saya rs geli tekak lak bila gmbar nie di ulang tyang! auwww...mode romantik telah menjelma!lalalala....

Friends..suggestion Pleaseeee!

13 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

ala,bestnye...
dah ready2 nk celebrate anibeseri..
nk jugak...
tah2 saya celebrate kt spital, huhu!

~Siti Hajar~ said...

so sweet la pic tu Gie...

wantie said...

Aku pun non ada idea nak bagi. mungkin aku lepas ni pun tak leh nak celebrate kat tempat tempat tertentu.

nasib aku la gie.

el said...

ritu pun nak g TGI
tp dgr kata x halal..allahualam

g lah kt tmpt yg xnah g lgi gie...

ed shahir said...

alamak sweetnye gambar kak.. jealousss.. hahahaha.. :P

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahhh.. nak dekat aniversarryy!
makan kat mana2 pun sedap bila makan dengan yg tersayangg! eheheheh. Hatta Prosperity Mc D pun dah saiko!

Manhattan pun sedap gakk tuh.. cuma oily skettt kann. TGI izan pun tak pernah gii.. kalau ada Garden cafe kat Penang memang terbaekk lahh nak celebrate! eeheheheh

Gieyana said...

El

TGiFriday tue mmg x dpt status halal beb psl da jual wine + sama mcm Chilies tue..lebih krg mcm hotel kan. X semua hotel dpt status halal.
Cuma makanan yg jual tue some ada yg halal n some x da. Like steak, usually depa taruk wine utk lembutkan + kasi taste yg lebih sedap..

MyKhalish said...

phewitt nak celeb anni yer... hmm idea... agaga... ila pun duk berpkr2 menda yg sm... hahaha... anyway gud luck k...

wan nurul hezrina said...

lawo toll gambar..g lah tempat yang romantik..mcm candle light dinner

ak yuyunz said...

tony romas kot gie.. :) dap dap..

19th ni aku celebrate beday adre.. sama-sama la kita yer huhu..

Gieyana said...

Ed

HAHA..sila jgn tiru yer! :P

::NureeN:: said...

wat kat manhattan ok gak :) dh lama x pekena kat c2,
klau TGI friday tue baik elakkan sbb gie pon tau kan bila baca komen utk izan tue..
pergghh cupcake paling sedap nureen pernah tempah kt sg 2 seberang.. mmg sgt2 lembut & sedap.. mkn 1 x cukup.. ;)

mama tisya said...

bila la aku dpt posing2 camgini..hehehe...gmbr kemenangan dahulu kala...