"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 5, 2011

Weekend : quality time..

Assalamualaikum....

Betullah kan..skrg nie masa berlalu dgn begitu pantas..Harap kalian semua sihat walafiat hendaknya!
Terima kasih pd semua reader yg selalu dtg sini samada pd kengkwn yg suka tinggalkan jejak or just curi2 baca jer! hehe...:D

Sure aktiviti weekend kalian semua penuh padat kan! melayan kerenah anak2, kerenah yg tersayang dan macam2...Apapun, Gieyana & Co doakan agar kalian sihat2 hendaknya '..

Weekend: saya outing bersama keluar kecil saya. nk shoot gmbar romantik terbaik bsama suami.Namun tidak menjadi psl asal saja nk snap berdua akan jd bertiga. skrg anak dara saya sudah mahu memberi krjasama. Apa yg penting?? 'Kerjasama!!

10 comments:

mama rifQy said...

mmg treatment yang paling best!! spemd quality time with family!!

Gieyana said...

Mamarifqy

Betui2 kan..sgt2 valueable saat2 tue..

mizzkechique said...

sy selalu menumpang kasih anak² buah bila weekend.. xkawen lg kan.. hahaha

wan nurul hezrina said...

mmg beshkan dpt spend time..lagi besh kalau g bercuti tapi skang asyik bz jew=(

dah jadi anak dara dah..hehe

MyKhalish said...

heheeh... being with family, always the best treatment. kalu krg sorg, rs xsyiokkk sgt2.. kann...

Myra Jay said...

Myra semalam dok rumah berdua je..

Lawan langut 2 2 orang..heheee

LYAfrina said...

comelnyer pic..
weekend mmg special utk family..esspecially anak n husband kan.. stakat jln2 dkt pon ok.. y pting kualiti y ada dihayati bsama

wantie said...

ajar anak mengasihi sejak kecil semoga bila dah besar nanti dia akan lebih mengasihi & menyayangi kita...

selain treatment for happiness ia juga satu pelaburan di masa tua. tul tak?

Dee said...

sementara dorang keciklah bestkan sis..boleh mengusik dan bermanja2..nti bila dah besar takut dorang busy ngan study and friends..huhu..

el said...

gambar kt pejabat pos beach street eh

nice!