"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 12, 2012

Colmar Tropicale, Bkt Tinggi Resort..

Assalamualaikum...

[entry mengandungi banyakkkk gmbar yg di senarai pendekkan]

Tak sangka dapat juga jejakkan kaki kat sini setelah lama tinggalkan tempat nie. Nak masuk kena bayar entrance yer kengkawan. Tak sure berapa ringgit k psl we all masuk dot.dot.dot. Dulu RM10 saja for adult. For kid forgot oledy!

Tempat nie mmg punyai 1001 kenangan. Tak payah story lah psl panjang berjela nk mengarang! Mak malas dong! Hurmmss..tak banyak berubah actually, cuma dulu castle kat depan for parking tu x der lagi. Sama gak dgn 1st hotel before Colmar tue..Dah lewat actually sampai sini..nak stay sini rasanya tak kot psl nothing much boleh dibuat. Tambah lak time nie full house & masa mencemburui. Dalam masa yg sama gak, jumpa kawan lama me & hubby kat sini.

So meh cuci2 gambar yg tak seberapa nie k..

  Saya pergi sini bsama sahabat tersayang saya. Dari Form 1 smpai sekarang..setiap suka dan duka masa zaman remaja dedulu hingga skrg dikongsi bersama...moga our relationship smpai akhir hayat...



 seisi meeting di sini...


 my Hero..Nureen tgh merajuk di belakang!
 kelakar lak bila clown nie jd tukang amik gambar!
 Semua tertarik dgn pancing itik nie...mcm tgk free show jer!
 Me dgn Anak2...Anak saya mmg ramai! Humyra dan Balqis yg comel!
 Hujan turun membasahi..ate dh ptg kan..so time utk pulang....
 
Best lak pic nie.. Hubby Jadi Mr Mama..Me + Iena + husbandnya sibuk memetik kamera..

^_^ Seronok sgt spending time kt sini although ms sgt2 terhad...:)

27 comments:

::NureeN:: said...

teringin nk terjah lagi kat cini.. hope ujung thn ni jd :P
memb gie yg comel la.. nmpk muda..

el said...

ha tu lah lawo member hang tu gie..heheh suka tgk style tudung dia cam tu..ada tutorial x muahahaha

best tmpt ni..tp satu jek yg xbest..tandas dia xbyk..

Myra Jay said...

Bestnyer.. Teringat masa kami Honeymoon 2 tahun lepas..
Memang best ;)

Neeza.Areef said...

len kali try stay situ..best jugakk..

wantie said...

Iena tu kurus. tapi kat pipi tu still nampak chubby. so cute walaupun umur dah 30 an. lama tak jumpa dia.

for munir, nampak mcm sesuai je dukung anak eina tu. dok practise nak tambah ahli ke? hehehe... memang ada gaya!!

♥MAMASYAZA♥ said...

memang teringin sgt nak kesana tapi ntah bila

~Siti Hajar~ said...

Wah! sporting mr mama tu...cool beb!

Nureen xjeles ke daddy dukung adik baru tu..???

*azni* said...

seriyes!jeles tgk gambar2 dia yg cantek tu...so far kite lum g lg bukit tinggi tu..

Gieyana said...

Nureen

P la..tp dh x sesejuk dulu...kalau nk release tension pon ok..

A'aa..dier comel..baby Dec..awek muda..:)

Gieyana said...

El

A'aa..dia comel..:)
Ritu x sempat bljr dr dia..main lilit2 jer..nnt aku tnya dier..:)

Tue la..toilet ciput..ekekeke

Gieyana said...

MJ

Betui2..mcm2 ada kt sini..:)

Gieyana said...

Neeza

Dulu dh stay sini lama..so just re-visit tpt kenangan..:)

Gieyana said...

Wantie

Tue ar..maintain gitew..
Ekeke..insyaallah..

Gieyana said...

MamaSyaza

Insyaallah..nnt smpai la tue..:)

Gieyana said...

Siti Hajar

Budak2 mmg suka ngan Mr Mama N Mrs..we all suka melayan..:)

X jeles..siap leh suruh dukung ag..:)

Gieyana said...

Azni

Thk u Yang..normal jer nie..nnt g terjah k..:)

POSH76 said...

sini tak leh dok lm ..cepat bosan...tp kalu nkkan ketenangan & view menarik ni la tempatnya

POSH76 said...

sini tak leh dok lm ..cepat bosan...tp kalu nkkan ketenangan & view menarik ni la tempatnya

POSH76 said...

sini tak leh dok lm ..cepat bosan...tp kalu nkkan ketenangan & view menarik ni la tempatnya

POSH76 said...

sini tak leh dok lm ..cepat bosan...tp kalu nkkan ketenangan & view menarik ni la tempatnya

amiey lee said...

wahh nmpak seronokkkk sgt kan..tk sbar nk ke sana gak

SyaNa said...

syioknye
sejukkk..hehee
tp tu la kalo tido sana pun xde ape2 kan
utk romantik2 bleh la

ieda said...

cantik2 pic dikkk
tertarik menarik !!!

aloor bilee laaarrrrrr dpt sampai sini huhuhuh

mummy_ayu said...

bestnya..jumpa kawan lama..jenjalan..posing2..and love all the pic..cun..

wan nurul hezrina said...

hehe gambar2 cumil..

mama tisya said...

lama tk p sini...

ibuhebat said...

nampak best bukit tinggi ni. tak pernah lagi bawak anak2 pi jalan sini..
salam kenal, jemput ke blog sy http://hebatkan.blogspot.com saya link ke blog ni ya. tq! :)