"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, January 6, 2012

Eh Eh..saya nk beli apa lagi yer!..:P

Assalamualaikum....

Wanita dgn shopping tidak dapat dilepaskan...me? window shopping pon dh memadai..treatment mata n jiwa!lalalala....Seriusly..saya boleh habiskan masa seharian kt Mall..begitu juga hubby! boleh jelajah dari satu kedai ke satu kedai smpai fengsan!lalalala...

Saya pon sama macam Ummi juga...hehehe...saya tgh sibuk buat senarai pembelian yer kengkawan..:P

Best giler kalau dpt datang ke sini...best cuci mata kempiskan poket!!macam2 saya nak tau! eh eh..apa yg saya nk kat sini?? saya suka meatball tp x dpt nk makan psl time singgah sini perut sudah penuh lah! rugi2...next visit lah!!


See...see..satu trolley Ummi borong! Ummi mmg suka membeli! especially home deco! teruk lah Ummi nie!:P

^_^ Nasib baik outlet nie jauh..mcm tau2 jer me suka! kebetulan meet friend kt area nie on Monday recently..so apalagass..belasahhh $$ hb!lalalala..


15 comments:

lieyalatif said...

wah wah wah...ini dikatekan like mother like dotter heheeheh....okey le tu, nanti ade geng le gie pi shopping2 nanti...pas gi shopping gi spa plak ke....ohoo sweet tau....ade anak tapi boleh dibuat kawan eheheeheh

wantie said...

amboi nyopping jerk dua bernak ni. hahaha...

bagus bagus the best treatment in our life.

mizzkechique said...

byk shopping kak..amboi²..

ch@ said...

outlet ni hampir dgn tmpt kerja kita, tapi kita jarang pi sana takut sesat. hahahaaaa.

amboiii dak tu, bersilang kaki buat listed ye. bagus-bagus.

miDguRL said...

gaya ddk ade tokoh jd mem beso ;P

Myra Jay said...

Myra suka shopping tapi HB tak suka, so kalau nak shoping lelama kena ajak Mummy ler ;)

~Siti Hajar~ said...

ummie tayang kotak aje? beli apa tuh, kasi tunjuk la ummie...hehe

Mama Zharfan said...

hehhe sama mcm i...suka benar 'ukur' shopping complezx :)

Dee said...

oh..kat KL ye..wah..lps ni nureen leh jd geng shopping..best..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Yantypun sukeeee shoing kat ikeatu...tapi nun juah kan...sabo jewlaaaa...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Yanty ke penang ni...wahhhh bole laa roger2...

ALoNa CintamaniszLite said...

beli apa kat sinun, gie??

wan nurul hezrina said...

shopping time..shoppingnie mmg terapi mida..hehe

mimie1678 said...

i miss ikea!!!!!

NeenaAnuar said...

I pun memang pantang pegi Ikea.. mesti akan sangkutt.. tu yg sometimes malas nak pegi.. so kalau takmo shopping.. perkara wajib buat adelah makan meatball! hahaa..