"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 25, 2012

Kampung : Bestnyer tak terkata..

Assalamualaikum...

Sure masing2 mood kelaut kan..saya ok jer! still kepenatan psl as usual malam juga bertolak balik ke Penang. Ada jer kelewatan berlaku dsitu..singgah mandikan Nureen kt masjid lah psl bdk kecik tue x nak mandi ptg lah..singgah makan lah..tup2 pkul 10mlm lebih juga br smpai...kemas itu ini, pkul 1 lebih juga mak tido! HAHA...

Seronok gila this time balik kg + Teratak 51. Rasa x cukup jer cuti yg dpt tue. Nak tmbah cuti kang nnt geng opis yg majoriti Chinese nie karang ckp amboii! sapa yg raya nie??ekekeke...

As usual, kalau nk balik ke Kedah, cfm kedai Char Kuew Teaw kt Sg Dua + Kedai Bihun Sup best kt Pkok Sena we all singgah. Dh jadi satu kemestian dh tu! wuwuwuwu...

Ok..nie baru intro jer..nnt saya free saya roger2 n out kat sini lagi yer! mcm2 we all lakukan kt kg. Celebrate advance birthday secara tertutup utk ahli2 keluarga tdekat, visit bb yg comel, edisi berkayuhan utk ksihatan, edisi spot check contractor utk project seterusnya For Teratak 51, edisi mengait rambutan! wuwuwuwu..Overall! BEST + tumb ups tinggi2!

Saya dh Chenta hati saya kt Teratak 51 kesayangan!..ni Achik focus sapa nie!! :P
Owhh Congrats for my Cousin..Baby Muhammad Azfhar baru berusia 28hari...cute kan saya!..opss baby! HAHA..

^_^ More story coming soon yer....

9 comments:

@e_da said...

ala bestnya/...kami tak balik kampung pun...

cheqna said...

bercuti memang besh
cheqna kat umah je..tak kemana2
salam singgah =)

syanasaid said...

suke aku tgk ko deco teratak ko tu
xde lg nk buat full entry psl teratak ke?

lieyalatif said...

suke pic kedue tu....ehem ...ehem....mane tau lepas ni kite tgk gieyana plak kendong bb n dlm keadaan pantang...auwww!

nasazfrog... said...

kite tak kemana pun.. dok umah sajork... yes kamu semakin ayu gitu

Gieyana said...

@e_da

Kite dkt ja kg..1 jam lebey ja..x per nnt another 2 wk leh blik gk tue..cuti pjg gak kan..:)

myaishahhafiz said...

bestnya tgk baby...

sya pun balik kg tgk baby gak, sampai 3 baby, 2 baby sepupu, 1 baby anak saudara....

meriah jer kat kg

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sweet laa sis... mana nureen?ehehehe

MyKhalish said...

betul sgt2. 4hari blk rs xpuas. otak pun rs aman je. spend time dgn family, priceless....