"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 11, 2012

Koleksi Gambar : Indahnya ciptaanNya..

Assalamualaikum...

Masa last visit ke KL + Bkt Tinggi ritu, there is some nature pics yg my friend snap2 using our camera although dier pun ada camera..(Thks Iena)

Seriusly lama betul x amik picture tumbuh2an n bungaan camni..cantiknya ciptaan Tuhan ditmbah sedikit editing pics nie..tapi x se-pro kwan baik saya Iena yg dh mmg sejiwa dgn bidang nie..:)

 Cantik kn! Pic nie Iena snap kt Bkt Tinggi...
Sama juga dgn picture nie...
Dan this one....:)
Dan..this one saya amik kat KLCC park...^_^

^_^ Cantiknya Ciptaan yg Maha Esa..x ternilai keindahannya...

16 comments:

~Siti Hajar~ said...

Gie, mintak izin nk ambik first pic nk ltk kat screen lappy aku...cantik la...ko izin tak?

♥ Elin ♥ said...

canttiiknya camera :P

Gieyana said...

Siti Hajar

Gambar Nureen x nak amik gak ka? :P
Boleh2..sila2..sila byr royalty juga yer..hahaha..:P

Gieyana said...

Elin

Biasa jer..:)

eT said...

cantik2...suka tgk org pandai snap gambar cantik2...hehe

MrS. F!zA said...

cantik ah color daun tu..segar mata kot..hihi

Neeza.Areef said...

freshhh je rasa tgk pic2 ni

lieyalatif said...

SUBHANALLAH!!

cantik2...pandai gieyana amik gambar....perfect!

wantie said...

cantik.. tambahlak ada titisan titisan chenta kat daun tu.

pandai snap.

Nana said...

cantiknye
terang bijik mata aku heheee

Gieyana said...

ET

Leh cuci mata gak kan..:)

Gieyana said...

Mrs Fiza

Betui2 kan..:)

Gieyana said...

Neeza

Hihihi...:)

Gieyana said...

Lieyalatiff

My friend yg amik..cuma last pics sy amik..:)

Gieyana said...

Wantie

Tue ar..aku suka titisan air tue.:)

Gieyana said...

Nana

Hehe..:)