"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, January 27, 2012

My sweet Little girlfriend : Officially turn 5 yrs old today! Happy Birthday...

Assalamualaikum....

Wuwuwuwu...cepatnya masa berlalu kn...saya seorang budak yg nakal kdg2nya..x nk dgr ckp juga kdg2nya psl saya selalu gurau2 manja dgn Ummi. Dgn Abah jrg sekali psl Abah always say Yes to me. Tapi saya sayang both Abah + Ummi..saya selalu cium pipi Ummi + Abah tak kira dimana saya brada - dalam kereta, bangun tido, tgh makan, tgh jalan2 dn byk lagi. Saya buat mcm nie psl saya nk ikut cara _mmi yg elalu sayang Abah..

Hari ini saya dh 5 tahun dah..SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN utk saya. Saya dh pndai dh. saya pndai sgt merajuk. Macam Ummi juga kot! Overall, secara peribadinya..saya mmg menjiwai perwatakan Ummi lebih byk dari Daddy. HAHA..nakal saya!


 Hari ini kat sekolah saya pon Teacher adakan sambutan birthday saya dan kengkwn yg lahir bln satu dan dua. Untung saya psl jatuh pd hari ulangtahun kelahiran saya. Ummi bekalkan sebiji kek ke sekolah tadi...Malam nanti Ummi + Abah nk bwa saya jalan2 read as Queensbay Mall. Tpt nie saya suka psl ada byk menan. Saya ska tgk jer..saya x beli! Tapi semalam Ummi bawa blik 'Gong Xi Fa Chai' read as Angpow. Jadi saya nk juga beli menan psl saya ada 'Gong Xi Fa Chai'..

Owhh yaa..nak tgk celebration Birthday saya tahun2 sebelumnya? just tgk previous entry for previous year pd tarikh inim [ saya x pandai nk link kn kt sni : read as Ummi malas nak link! HAHA ]


Cepatnya masa berlalu...Selamat Ulangtahun Kelahiran Utk anakandaku tersayang ..Nureen Najwa.

18 comments:

yanti isa said...

Happy Birthday sayang ... moga jadi anak kebanggaan ummi dan ayah .

mummy_ayu said...

happy 5th buzzday dear nureen!!
semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & happy selalu and semoga jadi anak yg solehah..amin..

mizzkechique said...

epi bufday sayang.. moga jd anak yg solehah n menjadi kebanggaan ummi n daddy..


psst, jgn merajuk kuat sgt, biar ummi je kuat merajuk.. hehehe

::NureeN:: said...

hepi besday nureen najwa... panggil najwa bleh hehhe :)

el said...

hepi birthday nureen najwa
smoga jd anak yg soleh cerdik pandai dan terbaik dlm hidup kamoo..amin

POSH76 said...

Happy Birthday Nureen Najwa...sedap nama dia....moga ceria selalu & jadi anak yg solehah amin

POSH76 said...

Happy Birthday Nureen Najwa...sedap nama dia....moga ceria selalu & jadi anak yg solehah amin

Neeza.Areef said...

happy bday nureen..moga menjadi anak yg membahagiakan ibu dan bapa..

adarnadzmie said...

hepy besday to nureen... moga jd anak yang baik buat mummy n daddy...

nureen sama umur ngan anak akak cuma beza bulan jer...

Nana said...

hepi beday nureen....
semoga jadi anak yg bijak & solehah

Sidratul Muntaha said...

Chers Nurren, joyeux anniversaire! Qu'Allah vous bénisse toujours avec joie et bonheur.

Nad @ MamaZakwan said...

hepi bday nureen najwa!
moga jadi anak solehah! :)
gud girl okeh!

syanasaid said...

hpy bday nureen comel!!!
semoga jd anak yg solehah ok

mmuaahhhh

MommyAgharr said...

Happy Birthday Nureen Najwa.. Semoga kamu di bawah lindungan Allah Dunia Akhirat..Anak Ummi & Daddy mesti laa kena manja selalu kan..hihihi

~Siti Hajar~ said...

Hpy Bday Nureen Najwa...

Sga diberikan kesihatan yang baik, jd anak yg solehah & berjaya di dunia & akhirat...

*∽ IZAN ∽* said...

Happy Bufday Nureenn Najwa..!! moga terus membesar dengan penuh ceria & bijakk!! moga di berkati selalu yekkk!!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hepi besday nureen...semuge terus sihat dan jadi anak yang bijak dan solehah....

wantie said...

Happy B'day Nureen. eemmm dah besar ye.

Ingat lagi aku. masa Amirul umur ni. dia dok mintak adik gila gila punya. Asyik merajuk suh aku pi beli adik kat Giant. Aku pun gigih berusaha sampai keguguran 2 kali.

last. umur 6thn baru dia dapat adik.ngeee