"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 25, 2012

Shopping : Seronok!

Assalamualaikum....

Ada yg x suka shopping ka? Best wht! uols suka tak? saya mmg suka psl syok! n mcm2 leh tgk! tmbah lk nyaman jer dok dlm Mall! mcm2 ada kt dm tue! siap duit jer! Me + hb mmg dr azali, opss dr dlu ska lepakking kt sni..Then now, budak kecik nie bjangkit!wuwuwu...

T shirt 1 helai jer tp beg besar gabak! 
Converse > Achik punya! tp time nie gk la Nureen pau sepasang! kopak mak! wuwuwuwu...see, Nureen dh buat Mall tue mcm umah sendiri..:P

11 comments:

♥cikmOt♥ said...

saper tak suka suping tu tak normal tu...hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

nureen yg comey!
suke, suke, suke!

MyKhalish said...

owhhh sy xsuka sopeng... ahahaha.... tipu2... nureen u look stylo ok... lgk2 dpt kasut br. hahhaa...

myaishahhafiz said...

sya & hubby pun suka window shopping...

skrg penyakit window shopping dah berjangkit kat anak plak

mamaacha said...

suka sangat...kan tu terapi otak

mamalieyna said...

habis la nureen pun berjgkit ni..hehe..tp normal la tu..namanya pompuan..hehe~

huu~ teringin nk soping2..lama terperuk kt umah ja ni..huu~

~Siti Hajar~ said...

Gie, mlm CNY aku g Penang, lepak kat stright Quay, ingat nk call ko tp no hp non ado la...huhu..aku stuck 2 jam kat sana...jemmm!!!

Gieyana said...

Siti Hajar

Owhh ya ka..sian kt uols..owhh daku x der kt Penang..balik Kedah..idak leh jumpa kan..:)

Nnt aku inbox phone no kt fb k..:)

SyaNa said...

untung ko dpt hubby suke lepak mall
huhu aku ni dr zaman bercinta laki mak xsuke pegi mall
dia lg suke driving 200km dr lepak mall
:(

HeNRieTTa JoSe said...

Malam CNY ke straits quay....sbuk mengambil gambar tanglong....sangat chantek...

Gieyana said...

Syana

Syukur..nsib baik hb daku punya hobi + citarasa yg sm..daku ada kwn gak beb yg hb dier langsung x suka g Mall..kalau p pon tkt beli brg dapur jer..