"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, February 2, 2012

The Flamingo Hotel by The Beach : Activiti Riadah + cuci2 mata tgk Ikan Dugong...

Assalamualaikum...

Ouchhh...terima kasih buat semua Gieyana + Co's reader yg sudi datang ini although blog nie off + on updatenya...As usual, busy dgn activiti hrian yg x putus2..byk cerita nk dkongsi dsini tp masa tidak mengizinkan...so byk story yg tpaksa dskipkan...wuwuwuwu!

January, bln yg best bila smbut 2 org birthday pd ms yg berlainan..Nureen plg best psl she requested McD jer..Mr hubby? Ummi yg paling best psl although poket kempis, dpt gk perut Ummi dipenuhi! How's nice kan! HEHE...

Weekend recently, aktiviti yg hrus di fullfilledkan secara maxs! ouchh..heaven!!! when both of my lovely person happy!!

Lepakking kt sini mmg best for those yg malas nk ke Batu Ferringgi. Me + Corporation skrg nie suka lpak sini jer n then lepak kt Straights Quay bila ms mengizinkan.....
Ouchh..Love them till the maxs! Nureen with Mr Daddy (Nureen's now called this to hubby instead of Abah) adeeiii!
Wajah kesayangan saya main pasir! Best!!

^_^ Arghhh nanti rajin review lg yer...

14 comments:

mizzkechique said...

suke lettew bercanda di pasiran pantai..

el said...

nureen ngan beach n pasir mmg xdpt dpisahkan hehehe suwitt sgt2

lieyalatif said...

so sweeeeeettt...suke pic gieyana ngan nureen tu.....sgt comey!

adarnadzmie said...

lama betul akak x ke batu feringgi...

Sidratul Muntaha said...

can't hardly wait to go there!!
bersabarlah wahai hati...

syanasaid said...

comel nureen
gamaknye ramai kawan2 panggol daddy, tu yg dia pn join sekali tu
hehee

POSH76 said...

somel sgt nureen bercanda di pantai yer

♥ Elin ♥ said...

seronok sgt tgk korang...lagi2 update aktivi bersama nih sweet jer.

wantie said...

Nureen tarik baju munir tu sebab munir pakaikan kasut tuk dia ke?

walaupun aku tak nampak apa yg munir lakukan, tapi rasa mcm tengah pakaikan nureen kasut.

ha.. tarik baju kuat kuat jgn smapai tercekik udah le.

~Siti Hajar~ said...

tgk nureen main pasir tingin plk aku, rasanya dh lama aku xbwk anak2 p pantai main pasir..huhu

Gieyana said...

MK

Ouchhh..suka taw ! Bestt..:)

::NureeN:: said...

ari tue pas mandi kat miami ada ckp kat asben pasal flamingo ni, slalu ramei ke org terjah cini?? kami ja x pernah terjah

wan nurul hezrina said...

lamanya tak ke pantai..tapi kalau ke pantai fobia nak mandi.dulu kena geget obor2

MyKhalish said...

bila sebut flamingo hotel, skrg da leh imagine belah mn. hihi...g penang mmg BESTTT... rs nak pdh duk sn. tp jauh plak nak blk jhr. hahahaa