"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 13, 2012

KLCC Park....

Assalamualaikum...

Baru bkesempatan nk update ms holiday awal thn ritu. Kena amik mood bru leh continue storykan! Malas actually nk online kt umah guna lappy! Ni pon gigih upload gmbar + publish rini via bb using free wifi kt opis! Nk update guna bb tue without wifi mau masak ler psl slow + lembsss giler line Digi tue..depend juga kdg2 lajussss jer! sama mcm broadband kt umah tue! nk kena tukar service provider lain rsanya!

Next destination! KLCC...(Read as ala2 announcement kt dlm tren RapidKL tue k! ate naik tren kan! ekekeke) Gambar di ambil dr bilik hotel dikala mtahari naik! subhanaallah..cantik!


Kita breakfast dulu bfore naik tren nk ke KLCC. Malas nk drive psl n kan parking mahal kan! kan!Mcm Kede jer!  Actually nk bw anak dara tue nk tren..tu yg gigih menapak ms transit kt KL Sentral tue! HAHA....
Sampai KLCC...ronda2 kt dalam Mall.Plan nk shopping, tp mood hilang daa..belek2 kasut flat kt Vincci but x jd nk beli after menerai ( try).. Gambar lak terdelete! syg rsnya psl pics tue saya curi2 snap! xleh snap! (Skrg mmg byk shop x dbenarkan snap kn! Teruk!)

Then kita decided nk merry go round kt KLCC Park..awal pg this time..dlm pkul 10pg, tp dh rs kepanasannya! tht why mak dok bwh pokok! kui kui!..Dh puas posing2 anak dara tue puas tgk bangunan TINGGI, nk gerak balik dh psl we all x check out ag dong! ekekke...TAPI kan..anak dara nie nk wee wee lak! aduyai..silap lak g toilet kt pool kanak2 tue! apalagass..(Read: apalagi).....

Dah msasam mencuka nk ciumkan kakinya dlm air! see see..masam betul ! Merajuk!

Then...HuBby jadi peneman yg setia..Ummi? dok relax2 smbil menengok owg ramai! HAHA..Tapikan..Jgn tiru anak saya yer! x ptut...x patut....dh ler sehelai sepinggang ke sni! Dan.....

Dia nk juga mandi! auwww..auwwww..seksa!! mula2 nk main2kan kakinya kt air..last2..mandi terus pkai spender ja! kahhhh...:P


See..dh puas ati psl dpt gak mandi..gmbr mndi x leh tempek psl sensored! HAHA....


HAPPY la tuh psl dpt juga mandi kt sini! lalalalalala

18 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kak gie..awat nureen lagu tu..?
hahaaha!!lawak la.! ;)

kak gie, bile nak mai kl lagi..
bleh kite jumpa2an..
teringin sesangat nak jumpa..
nak pi penang tah bile la, huhu!
tapi kene pi jugak..
char kuey teow memanggil2 dah ni, hehe

atty's said...

budak2 biasa ar gie..nampak air mesti nak berendam

dulu masa fir kecik selalu bawak dia mandi kat sinun

MrS. F!zA said...

heheh sweet lah nureen..mandi pkai spender pon spender lah..budak2 lg kan..hehehehehe

mama rifQy said...

hahhahhah..nureen nureen..mandi pakai spender je!! kempunan sgt nak mandi tuh!
mOral of the story..pasni kene bawak la g mane2 spare baju nureen!!


**oooopsss..Canteknye backgroound..camne buat gitu!!

POSH76 said...

bess gak jenjalan kat klcc..nice view

mizzkechique said...

heran, nape budak² suke main air.. haishh la..

wantie said...

hahaha... tu la kan anak kita sama sebijik.

Ingat lagi masa aku pi kat sini. Punya la semangat nak bagi Amirul mandi, siap beli spender jenama apa ntah sampai sehelai RM26 hengget.

pas tu pergi le tengok tengok dorang tengah cuci kolam.muahahaha....
lawak gilossssssssss

::NureeN:: said...

anak kita sama la.. klau x dpt muncung kemain lg pjgnyaa...
suka tgk gambo yg tangan best berb/ground tower tue...

fazilzura said...

bile hang dtg kl ni ? x habaq pung...

hihihi biasak ler, dak2 kalau nmpak air je sure nak celup2 walau x leh mandi, sibbaik kt park klcc tu ado pool tuk dak2..

hihihi seksi arr nureen kan, x kisah ler budk2 cute jer walau bogel .. cer kalau org tua? adehhhhh ...

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer Gie ko da round KL, aku plan nk p cuti sek bln 3 ni, aku tgh survey hotel kat area2 Pudu je, konon bcuti nk shpg hbs2san...haha

Alahai Nureen, mjadi pekena ummie nk rendam kaki yer, last2 bspender mandi...haha

ALoNa CintamaniszLite said...

Dh sudah tu...nureen takde pakai spender laa?? hehe..ke ada spare??

el said...

muahahahahaha xleh bla psl anak wantie tu..beli spender tuk amirul last2 kolam tu tgh cuci muahahahaha adoii sakit perutku gelakkkk

kira nureen jd gak lah mandi dlm kolam tu..manja beliau kan gie..sib bek ada abah yg sporting menemani beliau dan dia x rs malu plak pki spender aje..hehehe

Mamamanja said...

alah... apa susah! mentara si ayah jaga anak, si umi p la masuk klcc tu coping baju selai

Neeza.Areef said...

kih2..pkai sepentot je mandinya

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wee...sensored yer nureen...tonton ngsn umi jew....ehehehe

wan nurul hezrina said...

budak2 ngan air mmg tak dapat nak dipisahkan

wan nurul hezrina said...

budak2 ngan air mmg tak dapat nak dipisahkan

Afida said...

mmg tau!!!bdk2 la katakan :)))

:: mai la umah (Blog) saya ::