"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, February 24, 2012

Singgah Sebentar!!

Assalamualaikum....


Ala2 iklan gitu! Singgah sebentar yer kalau penat!! Take a rest! Wuwuwuwuwu...

Sure Gieyana's reader tertunggu2 cerita seterusnya masa Gieyana & Corp ke Kuching tempohari kan...Sorry! Mmg delay..next week saya cuba utk lakarkan kt sini....So that why saya buat the [trip-to-kuching-2012-da-intro] story tue dulu..takut lupa!!

so stay tune! bukan stay Tune Hotel! lalalalala..:P

Selalunya kalau travel, the next day mmg saya x dpt nak rest sepenuhnya...saya boleh lagi jalan2..ronda2 ag..the next following day baru ler kepenatan tue dapat di cover semula! mmg sejak dari dulu lagi!

So now..saya rasa sangat2 FRESH di pagi Jumaat yg indah ini....^_~

Masih merindui makanan Sarawak actually... x bkesempatan nk makan nasi goreng with ikan terubuk masin tue...beli utk bawa balik pon berapa kerat jer! Sama juga dgn kek lapis...susah nk bawa psl Nureen dh bawa sebiji beg yg penuh dgn mainan keta2 keciknya. Katanya nk bawa keta2 sume tue naik plane. Puas dipujuk pon x makan saman! HAHA..So, time balik tpaksa ler check in extra luggage for RM45.00.wuwuwu...

Time kerja mmg saya kurangkan activiti berblog nie..nak fully concentrate utk tugas2 saya.....saya adalah seorg yg sangat BUSY! cuma masih mampu ber fb...:P

Ok all..take care semua...see u in the next story!

4 comments:

mizzkechique said...

bz sgt nmpknye tu...

el said...

tulah aku xsabo nak tgk keenjoyan korg kt kuching..lagi pica sure cun gojes maveles..cepatlah weiii

wantie said...

hahaha.. aku pown dok tunggu gambo gambo romantis korang kat sana.

cepet cepet meh sini nak tengok.

::NureeN:: said...

dok tgu 2 ari tup2 ari ni xdo gambo la plak.. x pe.. sabo menunggu...