"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, February 8, 2012

Teratak 51 : 123 Action!

Assalamualaikum...

Bukan gambar saya..Gambar Candid Nureen! Lamanya x 'paksa' Nureen posing2 manja cmni! Kdg dia ok, memberi kerjasama. Kdg2 ko! Jenuh Ummi pekik2 ckp Ummi x nak kwn lah! x nak bw g jalan2 lah! x nak g 'bilik' lah n mcm2 ayat2 racun lagi! Dan ini ler sebahagian hsilnya...

Kurang pencahayaan pics nie..me suka lk bila dia posing ala2 manja cmni..ekekek..(Sapa nk wt photoshoot leh mai Teratak 51)

Budak kecik nie Pretending menangis! mcm2 dia buat reaksi..aksi marah pon ada! Kah Kah!..:P

See..mmg susah nk captured! overall suma CANDID!


Saya melihat wajah saya! Love u Nureen!

14 comments:

wantie said...

that day jumpa dia. rasa mcm kejap jer kan. dah besar anak anak kita.

sejak ada Aleesya ni, semakin la aku terasa yg Amirul pun dah besar panjang.ngeee

Gieyana said...

Wantie

Tue ar kan..kejap ja anak kita membesar...x sngka kan..:)

el said...

dulu time dia kecik tu ssh la nak bg dia posing2 kan..sejak dah besar n skul ni dia lebih cool...luv her picas

lieyalatif said...

sumenye candid yeak beb...mmg cantik!! fotogernik anak dare ni gie...suke aku tgk!

::NureeN:: said...

ehhee... dia blum minat mcm mama dia kot :P
slalu nmpk nureen senyum nmpk semua gigi2 dia.. senyum mcm sapa ya??

*∽ IZAN ∽* said...

bersahaja je nureen posingggg! sweettt!! ekekkekeke

ieda said...

alah2 cutenya nureen ..
anak2 akak pun same .. pandai posing dah skrg nie .. rasanya budak2 zaman skrg nie memang terer dan mudah mesra gambar ;)

izan mama mia said...

Amboi...pandai pose..cantik walau candid :)

izan mama mia said...

Amboi...pandai pose..cantik walau candid :)

ak yuyunz said...

hello dear,

gie, blog lama dah tak aktif tau. move to new one.

http://landoflens.blogspot.com

feel free to visit :)

Ummi Eisya&Amani said...

comelnye..suka pic2 ni semua..sweet..nak gak la shoot kat teratak ni..hihi..

lama tak jenguk sini..bewajah baru dah..

wan nurul hezrina said...

=)eh masa barik=ng kat katil2 dia nangesker dia senyum?suka tgk gambar.lawa

MyKhalish said...

huhuu bkn sng nak amik dorg bila makin bsr kan. mmg totally ikt mood. puas umpan memcm... xjalann...huhu

mama tisya said...

bole jd model iklan colgate ni..cantik gigi nuren