"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 26, 2012

Dia Rindu ar tue...^__~

Assalamualaikum....

Lama x pot-pet,pot-pet kt teratak saya..opsss..kita tukar aku lak! baru rockkk babeh!..Seyess, aku lately malas bebenor ko Jah nk mengupdate! Since aku geram padu maut kat internet kt umah tue..Tipon call centre, diaorg ckp tgh wt system maintance apa ntah! Last2 aku g Service centre dia teruss...gi report! tup2 modem dia problem daaa...dgn tidak semena2nya aku potong terus! So, aku mmg x der tenet connection kt umah tue! wuwuwuwu..Puas hati! nnt ahh aku smbung blik...nk tunggu Unifi..tp x sure thun bila baru ada! (Tp skrg nie mcm puasa kekdahnya psl x dpt nk bw spt biasa: tp bagus gak psl aku leh spend more utk anak dara tue yg membesar + memerlukan perhatian!)

So, now aku gigih ketuk papan keyboard kt opis utk mengupdate! Oppss..keyboard cenonet bb utk mengupdate! Seyess, ku rindu gila nk aktif berblogging secara tegar cm dulu! t aku rs tidak mungkin kot! mengupdate once in da blue moon atau akan cuba mngupdate sebyk mungkin..x da org bc xpa, jnji mak suka menulis!!

Owhh..pg nie Ayah tipon..lama Ayah x tipon (pdhal sepatutnya aku yg tipon kan!!) Anak dia yg srg nie busy! last week busy ngan Auditor n this week closing! arghhh..nak buang jauh2 perasaan sebak tue..but x dpt lak! tetiba jd emo psl aku dpt agak Ayah rindukan aku + Nureen tue...Tht why dia tipon...

#arghh nnt ah smbung lagi pot-pet! ku emo nieyh! :P

#aku anak mnja Ayah! Dan Nureen mmg x tumpah mcm aku! :P

8 comments:

PinKy MoMMa said...

betul la dear..rasa nak jadi tegar mcm dulu tapi tak dapat sbb anak pun dh makin besar huhu..

tak pelah..biarlah kite kite yg sedekad ni yg baca2 blog2 utk kite kite ajer hehehe..

manja itu comel kan kan..

wantie said...

lalalala... aku pun windu mak aku. dah sebulan tak jumpa. monday ni nak ambik cuti sebab nak lepakking kat ko nerang.. yehaaaaaaaaaa

Tu la kan, sebagai anak kita kena understand maksud tersirat naluri parent kita.

cam na.. balik kg ke ko jah ujung minggu nie?

Gieyana said...

Pinky Momma

Betul2 kan Yang..ms limited sgt2 + malas nk mengupdate..

Betul2..sweet giteww..:)

Gieyana said...

Wantie

Tue ar kan..nasib baik dkt ja kg kita kan!

X sure ag beb..tgk keadaan mcm mn...:)

Nad @ MamaZakwan said...

takpela..
update sket2 pun takpe
janji ada
saya sudi jek dtg sini :)

mama rifQy said...

same la kite kak gie..na pon teringin nak jadi tegar berblog macam dulu..tapi skang mase...susah sungguh!!

Gieyana said...

Nad

Insyaallah..:)

Gieyana said...

Mama Rifqy

Tue ar kan..ms x der n penat gak nie..:)