"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, March 23, 2012

Gedik vs Santai..

poyo ar tue!! tp lu rockkk babeh!
tak mcm gua yg posing santai jer!!

€€# best bila gila2 remaja wooo! k uols..happy weekend babeh!

5 comments:

mama tisya said...

kalo hubbyku dak ler die mau pki tshirt pink mcm hubbymu itu...aku bli aritu tkde ketara sgt la pinky2 nasibaik die mau pki..hehehe

Gieyana said...

Mama Tisya

Mostly guy mmg x brp suka pink..Luckily my hb excluded..dia ok jer pakai kaler aper pon..suma tone kaler pink dia ada..ekekeke

Afida said...

best jer kan bila en suami pun sporting je bila nak bergambar (*_^)

wantie said...

memang tak leh kawan ngan Amirul. Dia memang jaki ngan kala pink ni.

Hari tu Nasyid, cikgu dia wat baju kaler pink. siap ambik baling baju tu wei. Pakai pun sebab terpaksa. pakai time nasyid tu je. baju tu dok elok lagidalam lemari.

hahaha...selamat bercuti. aku BZ ujung minggu ni.

mama rifQy said...

hubby kite xde mau posing sakan..die mmg kureng kalo suh gambar2 ni..hohoo