"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, March 30, 2012

Melawat Si Comel..

Assalamualaikum...

Lamanya x menulis aktiviti2 harian Gieyana + Co lakukan...Last weekend, pegi tgk Si Comel Irfan yg x sihat..admitted kt Hope..baru tau jumaat tue jer dr hb..idak nk g mlm tue but eden dh fenat psl lewat sgt spai umah..jam giler kt Penang nie klau hari Jumaat...

Ptg baru smpai psl aku ada kerja sket pg tue....Best lk tgk bdk kecik nie psl although dia x sihat..nmpak dia cool jer! you rockk babehhh psl nk gk kt Auntie G! [Kalau lu x nak..waa ttp pksa luu!keh keh, gelak jahat...]

Ni anak sapa ni? Auntie G yg hoverr tw dr mama dier! keh keh....

Waaa...aq nmpak bolatttt sket compare ngan Zura yg penat jg Irfan..tp body still maintan ko!
Terpinga2 Irfan psl suma pksa dia tgk kamera..soo suuuwetttt!
See..smpai aku rs nk tido woo! tp Irfan relax jerrr....Sian kt Nureen psl Ummi mcm ignore dia jer kan! keh kehh...
Then kaum2 bapa lak rebut2 nk dukung Irfan...suuuweettt betul dia psl nk ngan suma org...x wt hal pon time km dtg nie..kalau nk wt hl, wat time kamuu ngan mama kamu yer..lalalalala... :P

Uitss..uols nie patut tgk saya tauu!
Syokkk lak bila tgk gambar2 candid nie..tht why aku lebih suka picture secara candid..wuwuwuwu....
Sian kt dia siap balut2 tangan ag psl x nak kasi dia tarik2 jarum utk drip tue kan....Nureen asyik ckp bb Irfan tue sakit tangan ker Ummi? 

€€# Zura..kamu leh cilok pics kt sini..yg lain kalau nk cilok minta izin yer..mak x letak watermark psl smlm hb conquer lappy n pics is original yer!
# Irfan..moga cepat sembuh yer..n senantiasa dberikan kesihatan yg baik...

14 comments:

::NureeN:: said...

gie, bila irfan msk hope? hope mana? sg ara ka gotthlib?

wantie said...

wuhu... dapat gak hang gomol gomol dak Irfan tu.

dalam dok sakit tu pun, leh gelak gelak lagi. cepat sembuh ye nak.

el said...

ni kali bape irfan kena warded ni..ni yg kes ritu ke..confius aku

papepun semoga irfan sihat2 sokmo k
bolat betul mamaG..eh irfan silap muahahaha

Gieyana said...

Nureen

Last week ar..byk hari gak..dh x igt brp hr ah..kt Hope, Jln Perak..now dh dischrge dh..

Gieyana said...

Wantie

Dkt jer kan..:)

Gieyana said...

El

Skali nie ar..before tht kan dier cirit-birit tp x admit ar..yg nie fever..:)

lieyalatif said...

suke pic baby tu tenung gie...kemain nganga mulut hah...mesti die ckp dlm hati "gojes betul aunty ni" heheeheh

mama_umar_maryam said...

happy btol baby irfan tu rmi dtg lawat die,cpt2la sehat ye baby ;)

Sidratul Muntaha said...

laki akak dgn laki zura..
dah mcm pemain bola sepak plak aku nengok
ade gaya2 beckham dgn gigs.
huhahuha!

zura@iwan said...

Assalam..

irfan duk tenung ang tue...then dia suka tarik tudung ang...hikss...

maceh le sudi lawat irfan...kakak nureen sian dier....ummi x lyn dier...hehehe....dier malu2 lg...

** apa2 pun...encem la jejaka2 n jekaka junior kt atas tue...hahaha...

** wokeh...nnti aku copy ek pic2 tue....maceh...

Edy Zaidi said...

alahai...kesiannya...but comel

CheNamNam said...

ko pakai tudung cenggitu kot tue yg nampak muker bolat sikitt...:)

cian Nureen ko nehh..

PinKy MoMMa said...

wah bambam nyer baby zura..maknyer yang slim melim ni...

tiba2 nampak nureen dah jadi big girl hehehe..ummi ehemmm bila?

Ms AiReEn MoHd said...

alolo cian die...nape tgn die tu beb??aku ni lame tak jenggah blog kenkawan...nanti aku mai penang nak jumpa angpa berdua plak ok