"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 28, 2012

Ouchhh..Geramnyaa akuu!

Assalamualaikum..

Yeayhhh dpt tangkap uols! tajuk gempak cmni sure best keepoocheee kan! HAHA..just joking!! :P

Balik kerja semalam..Rasa nk mencilok, tp d abaikan psl sekarang aku mmg pemandu yg budiman..wuwuwu! Since, skrg aku busy, balik keja cfm lah lewat..+ penat ko Jah! Penat otak!!

Balik2 kerja, sure la kena amik girlfriend nan satu tue. Arggghh, isu panas..panas nan mmbara! X suka mak bila ckp hal bb sitter nie! Hanginn gak but aku lebih suka diamkan diri..Tak elok bersuara....karang ada pihak ketiga tumpang sekaki mencucuk! ekekekeke...

Aku komplen lah kt boyfriend nan satu tue kt bbm....

Abang..geramlah G....n blaa...blaa..blaa..(Ala2 liuk lentuk gitew..)

Alaa..G tgk jer kt fb abang n yg G post tue...(Si dia menaip...)

Takpa..G share ngan Abg ja..sekadar luahan perasaan..hilang sket burden...abgkan pendgr yg setia I! keh keh...

'Jgn tgk drpd tgk menyeksakan...Jgn dgr drpd dgr menyakitkan...Jgn ckp drpd ckp menyusahkan" ~ best lak status nie pl mmg mengandungi maksud yg mendalam...

^_^ nak dptkan bb sitter yg 100% mcm kita jg tue mmg x dpt lah kan...kan? setuju tk?

^_^ kesiannya dier bila kena duduk dgn org di siang hari..i wish I'm able to spend a whole day with u!!..wuwuwu!

16 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

huhu!
ape jadik kt nureen gamaknye tu?
takpe, sbr le bebanyak..ye kakG

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

liuk lentok cam anak uminya laaa nie...ehehehee

PADLE said...

nureen!!!

::NureeN:: said...

kata2 perangsang tue..
mmg.. susah nk dpt bb sitter yg mcm kita nk.. even haku yg kezen FIL ni pon ada gak kurangnya cuma x la terok sgt :)

wantie said...

betui kata hang tu nak cari yang 100% mcm kita tu memang tak dapat la. melainkan kita yang jaga.

Alhamdulillah aku dapat mak sitter yang baik.

Dee said...

betul...bila kita hantar anak kt bbsitter..kena byk bersabar..asal dia tak dera anak kita sudahlah..sdgkan kita jaga pun ada terjatuh, terluka, termarah..inikan pula orang lain..

PinKy MoMMa said...

bila baca balik status tu rasa mcm sntiasa nak senyum and positive all da time ;)

Gieyana said...

Nad

HEHE..sure tertanya2 kan...I ok jer Yang..:)

Gieyana said...

Mya

HEHE..anak Ummi..:Y

Gieyana said...

Padle

Ya saya! Smbil angkat tangan..ekeke

Gieyana said...

Nureen

Betui2..always think positive thinking..:)

Gieyana said...

Wantie

Betui2 tue..

Gieyana said...

Dee

Yes..agreed with u 100%..:)

Gieyana said...

Pinky Momma

Insyaallah..we will kan..:)

el said...

aku kan jeles ngan bs si wantie tu hahahaha
tp alhamdulilah bs aku pun apa kurang nya tp ada gak sakit otak dibuatnye kadang2..mmg betul nak 100 cam kita jaga..alamatnya kitalah kena jaga derang muahahahaha

nape ngan nureen beb

ch@ said...

kita pun bila balik drpd opis, rasas tak mau buat apa2, nak main dgn anak2 je. layan tu layan ni, best.