"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 7, 2012

Wordless Wednesday version Gieyana

Assalamualaikum....

Saya lapar nie!!
Sedapnyer.....

Sorry..for not updating...


^_~ Mood dh ke laut actually..Kuching Trip pon x hbis utk share here! I miss the moments there. Song yg mengingatkan kenangan kt sana...'A Thousand Year by Chriftina Perri!' Ouchh sweet!

^_~ Nanti rajin saya share k..

15 comments:

mizzkechique said...

pepagi dh ltk gmbr makanan..buat org terliur je la..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sama la sis mood ke laut skg nak taip n3...huhuhuu

Nana said...

lapa wei tgk itu makanan yg sedap
hehe dah lama aku xwat entry ww

::NureeN:: said...

baru2 ni tgk blog wantie, dia ngan zura g mkn kat oldtown x ajak......
slalu plak kita terserempak kat food court bwh tue yerr :)

lieyalatif said...

aduh...keriuk2 perut tgk pic mknn tuh...

Gieyana said...

Mk

Terliur gak nie..lapar!wuwuwu

Dee said...

sedapnya tgk ayam tu..

Gieyana said...

Mya

Betui tue..me mmg dh ke laut dlm dh nie...:)

Gieyana said...

Nana

Tue ar...aku pon sm gak...lately mmg mls nk wt entry..ko rjin gak..

Gieyana said...

Nureen

Owhh ya ker? Depa dkt kot..

Tu ar..mmg slalu gak g situ..suka ngedate sekeluarga..best!

Gieyana said...

Lieya

Same goes to me tau...:)

wantie said...

aku sleepy neih. terover take breakfast. dah kui 12.00 pun still tak leh recover lagi.zzzzzz

tengok ayam tu pun nak mcm bantal her.

Sidratul Muntaha said...

samalah..
mood tgh ker laut, ke gurun..
ke simpang siur..

el said...

aku tertgu2 gambo2 ko kt kuching tu
tgk kt fb x puehhhh hehehe
aku pun suka lagu tu...best kan

ALoNa CintamaniszLite said...

ha'ah...tak abes lg citer gi kuching..nk tau gak penjelajahan korang kat sana. Mana tau ada rezeki akak sampai sana...tau ler gak apa yg best...apa yg tak best...hehe..