"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 19, 2012

Asyik Dan Kusyuknya anak dara aq!

Anak dara ni suka main sorang2 skrg nie! 

#keta cenonet di susun aturnya dgn penuh kreatif kt meja solek aq! pengsan!
# Barbie doll, di selimutnya..di ikat rambut dan di biarkan berpeleseran kt meja kecik hitam putih yg aq beli kat Ikea dulu tue. Nak kemas, merajuk lak! pengsan! umah semak giler!
#menangis gila bila ikan 3 ekor tue mati. Teresak2 penuh manja! pengsan gak psl ujung bln nie nk beli aquarium! hrp harimau senyum luas2!
# ayat pujuk yg makan saman ialah..'jom kita g library! confirm behave jer dia! wuwuwu....

Dan.....


see betapa kusyuknya dia bila bermain dgn sesuatu benda!...
Ouchh..main game rupanya!!!

9 comments:

wantie said...

kusyuk tul dia mai game. tak pe jgn sepah sepahkan umah mcm abang amirul yer.

kalau bab sepah umah abang Amirul is the king. sekarang ni junior dia pulak yg di train olehnya. sabor je lah

Afida said...

nak kena cari "geng" buat main la tu mama...waahh...bgaus la klu cam tu kan...kecik2 dah train g library :D

MyKhalish said...

hihihi... sgt passionate dia dgn brg2 dia ye... aqil pun sm, tp dtg amni, hbs dia campak ke lantai... pengsannn...

LYAfrina said...

kusyuknyer dia ngadap game tu.. smpai x sdr mummy snap pic dia

mamalieyna said...

amboi tekun sungguh tu..hrp2 time blajo nnti khusyuk cenggitu gak tau.. ^_^

Edy Zaidi said...

harap2 belajar pun mcm tu jugak la kan...hehe

mizzkechique said...

hehehe..ingtkn khusyuk study..

ieda said...

aah khusyukk nyeee
ekekek anak2 skrg kan .. dah pandai ..anak teruna akk tuu , dah pandai sebut nak main game kat telefon besar ibu ekekek :)

el said...

wahh beli ipad eh...
pttlah kusyuk jek dia