"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 4, 2012

Haizzzzzzzz!!

Assalamualaikum.....

Aku rs blog nie pon dh makin terabai nie...mcm jarang gk nk blogwalking...selalunya aku target plg kurang pon 5 blog kengkwn yg akan aku tinggalkan jejak..But now, satu or dua jer..yg lain2, just silent reader jer. Neway, thks to uols yg sudi dtg ke teratak Gieyana + Corporation nie...

Ouchh....byk story nk di historykan kt sini...
#Kuching trip yg belum habis lagi.>.< Aku akan tetap usahakan utk historykan kt sini yer...

#Picnic secara kecil-kecilan yg best last weekend with one of the blogger yg aku ✗ anggap blogger. Consider my sis oledy..>.<

# Ouchh..last week yg sgt busy with external auditor...wuwuwu

# ouch..this week yg sgt hover bila Internal Auditor dtg ke PEN. Not sure why they all always coming to Malaysia + selected PEN every year instead or other country! >.< Pengsan!!

# Aku spt mengabaikan FB too since enggaged with Group Poyo (2 other gegurls + 2 boboi) which is make my bb nonstop bbunyi! >.< ouchh..sharing da old stories: such as amazing things!! 

# Baba admitted again! >.< Get well soon Baba!

Ouchhh...google da old memories with her also!! Amazing!!

>.< Daa all..see again in da next entry! Love you all!

20 comments:

PinKy MoMMa said...

shomelnyerrrr nureen dzaman kemetotan itu huhu..xpe slow2 ye ummi hehehe..

mama_umar_maryam said...

take ur time dear..we remain here ;)

Myra Jay said...

Pelan2 kayuh ye kak..
Settle kan dulu mana yang penting k :)

~Siti Hajar~ said...

aku pun bz sjk 2 menjak ni, blog aku pun dah terabai jgk...huhu

wantie said...

aku ni time auditor mai punggah office la paling aku benci. benci benci.. semua depa dok korek.

hg tau la Penang kan the best place so auditor hang tu asyik dok pilih Penang je lah. muhahaha...

hehehe... nanti aku leh jenjalan cam tu ngan Aleesya plak.

Nad @ MamaZakwan said...

kami tetap setia menanti..
cewah!!!

::NureeN:: said...

x pe.. plan2 yerr...

Edy Zaidi said...

hehe...bz bebenor ni

Cik Wanie Ghani said...

nantikan entri dari adkmu ok pasal picnic kita tue:)

Gieyana said...

PinkyMomma

I will babeh..tu la psl..tetiba google jumpa blik pics nie...:)

Gieyana said...

Mama_Umar_Maryam

I'll babeh..thk u sudi dtg sini..:)

Gieyana said...

Myra Jay

Yes..I"ll darlink..:)

Gieyana said...

Siti Hajar

Sama ah ngan aku beb..mood malas gak nk mengupdate actually..syok chatting2 ngan kengkwn lama aq now..:P

Gieyana said...

Wantie

Kita ✗ yah korek2 suma brg tue psl kita semua system generated. Meaning tht, docs sume mmg automatically save dlm Edoc eventhough hard copy ada gak..

Nnt ang leh jln jln cmni..pics lama nie n hb captured secara candid guna kamera lama dulu..ekekeke

Gieyana said...

Nad

Hehe..sayang kamu..6t akak gigih mengedit pics noh..:P

Gieyana said...

Nureen

Harus2..weh nnt hang bsalin jgn lupa sms k..:)

Gieyana said...

Edy

Tu ar..mmg busy wooo..:P

Gieyana said...

Cik Wanie

Oraits babeh..>.<

shark said...

jgn malas2..chaiyok..semangat!!

atty's said...

gie jumpa wanie ye..lama dah tak jumpa ..miss her so much..