"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 18, 2012

Melampau jugak aq rasa! wuwuwu...

Assalamualaikum...

Hari ini busy! kelewatan gak smpai opis..lagi 1 minit nk 8.31..perghhh! tarik nafas lega!

Semalam Umi lunch megi cup + sekeping roti! giler terketaqq2 menahan lapar ms jam 5 ptg tue! Nk wat milo ✗ sempat lak! Sibuk sgt!

Balik umah pon dh almost 7pm. Terus jer meneropong hasil2 masakan suami kesayangan! ouchhh sedap!

Since dh keterlanjuran menahan lapar! perut Umi rasa berangin jer! Senak ulu hati! bila dh makan makin menjadi2! wuwuwu...seksa! imagine my friend yg always kena gastrik! ini baru bbrp kali jd cmni psl menahan lapar kannn!

Then Umi bbm hubby!

Yang..my tummy sakit ah..berangin-angin kekdahnya! senak + tak leh bdiri (mengadu ala2 manja!wuwuwu)

Owhh..sian! tekan la kt tempat yg ada angin tue ckp dia!

Then Umi reply..Angin kat luar mcm mana? hahahaqq! sure dia rs nak lempang kan bila bini dia wat lawak bodo! (Tkikik2  aku tahan gelak sebenarnya walaupon dlm sakit!)

^_~ Sekian lawak bodo hari ini! teruskan kerja kamu yer! aku dh ok rini...

7 comments:

lieyalatif said...

ish ish ...jgn biarkan perut tu lapar tau ...kang kene lak gastrik...busy camne pun kene gak buat air ke...tak pun standby biskut2 ke cekelat ke dlm laci heheheeh....

MrS. F!zA said...

angin kt luar ni angin marah ke?hahaha

PinKy MoMMa said...

kesiannn my fren terbz sangat skrg ni ;)

tak pa..tak pa hujung minggu boleh date ngan anak dara hilangkan stress hehehe

wantie said...

standby le biskut ke hape ka. jgn biaq perut tu masuk angin wei, bahaya. kalau dah start kena gas elektrik ni. susuah nak posa in future plak.

Nad @ MamaZakwan said...

takmo skip2 makan kak...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dah kurus tak kan diet kot, kena amik makanan dengan teratur...kalo cam kita ni harus la diet...sbb dah makin mengembang

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal gastrik… sharing is caring... - Tanda dan Rawatan Gastrik