"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 24, 2012

Restoren Merah, Model Merah serta 'cupcake'.....

Assalamualaikum...

Malam minggu lepak2 kt sini mmg syiok! tambah lak kedai merah nie tutup midnite..so boleh ler makan a.k.a supper secara santai2 sampai midnite! Budak kecik nie mmg suka giler dtg sini. Nak makan 'cupcake' katanya! Cupcake tue cheese cake ar! Gieyana + Corp mmg addicted ngan New York Cheese cake nie! Our feveret sejak dulu, kini dan akan datang...sedapp , lazaat! Indulgence pon best juga cuma depend pada mood + selera utk makan!....
(Restoren Merah = SeCret Resepi yer )

Owhh adik2..before makan, baca bismillah dan doa makan yer! anak dara nie, before makan confirm baca doa makan sekali dgn terjemahannya dan ending with.. 'Maakaannnn!'..wuwuwuwu.....
Owhhh...strawberi eskrem utk anak dara tue...1 scoop dh la psl kdg2 nafsu dia jer! at last hbis gak! Umi yg jd mangsa tong smpah! dan strawberi yogult drink tu is mine! suka psl s sour2 dia tue! RM8.90 kot price dier.....
I love this pics...tetiba model kenit tue sporting nk bergambar after dia buat kedai merah tue mcm dia yg punya....melompat2 dari hujung kerusi merah tue ke hujung sini! mengukur sofa kekdahnya! Apapon, u mmg suuuweeettt! ehh..Umi suuweeeettt! :P
Jeng2...I love u! but sometimes suka bila sakat anak dara! sure anak dara nie akan ckp..'I don't want to friend"s you Umi!'....pastu bila dh baik, dia akan cakap..'Umi dh nak friend ka!' sama juga bila dia gaduh2 ngan abah! ekekekekek
See..dia mg suuweeettt! suuweettt di mata Umi + Abah...Abah tue serius jer! tgh update status ka? ekekekeke..:P
The meals for supper! 

Dan....

Princess saya yg cute n byk kerenahnya!

=•= seldom update entry mkan2 nie...selalunya Gieyana + Corp suka lepak kt Subway, Kat McD Greenland tue dan Kedai Kopi lama semestinya!
.= seld=om

12 comments:

Neeza.Areef said...

cantik lah tmpt mkn tu..kbtln ye nureen pn pkai bj merah..menepati tema

mizzkechique said...

nmpk manja sgt.. gerammmm

wantie said...

ahak ahak.. chese cake kegemaran beta!

lieyalatif said...

suke pic nureen bace doa tu...comey...mesti bace kuat2 ni heehehehh.....

~Siti Hajar~ said...

auw auw sakit mata mak nengok ko nak! merah ang ang @ sweeettt sangat, senyuman sebijik copy ummie mu...hehe

Sidratul Muntaha said...

lama tak kuar kedai mkn best since blik penang jln2 aritu and also sbb belanaja beso takde.
ahaha.
bulan ni insyaa Allah...
lamam gila tak mkn sr and kr.
lapo la plak tgk menu akak.

tong sampah tu normal la kak...
nureen - nureen.
makin jelita plak aick tgk ank dara cik munir and cik rozie nih...
eh,nama akak rozie kan?kan?!
ekeke...

fazilzura said...

lama x lepak kt SR.. huhuhu

LYAfrina said...

sgt comel umi n anaknyer...sama2 sweet... suka baca dialog nureen..sgt pndai dia berkata-kata

Nad @ MamaZakwan said...

suke sgt2 gmbr nureen masa dgn abahnye itu...
sangat maniss
mcm uminya ^_^

p/s: kak, ahad mlm isnin free tak ? =p

mama rifQy said...

na mmg dah jarang sgt makan sini..hehhee...kadang2 sajork!! comel gambar umie ngn nureen yang duk sengih tuh! sangat suweet!!

D'nuraini said...

dah kurus tenok nureen nie...

el said...

mekdi tu sllu lah
subway..kopi lama.. n kedai merah..jarang2 jek..hehehehe

aku pun npk merah je gie co ni hahahaha