"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, April 16, 2012

Transformed bknnya Transformers

Assalamualaikum...

Salam Isnin yg indah buat semua....moga semuanya sihat2 hendaknya! 


Ada anak yg membesar bagai juara mmg cmni! dari yg asal d bertukar berkali2 lepas remote control nie djadikan lempar cakera oleh my princess! siap berbalut2 ngan tape waa cakap lu!

Pastu...dh jemu!

yeayhhh! kita transform yg baru! just tmbah RM20 subscription! Seyess terang-benderang ko Jah!! cam biasa ler..kalau hujan sure siaran dia ZzzZzzzz! ekekekek

10 comments:

mizzkechique said...

fuyoo, beyond dh..

wantie said...

muahaha.. aku pun dah tukar ke beyond. Tapi kan, kena tengok channel HD baru best. Kalau tengok TV1,2,3, tu nampak cam biasa gak le.

~Siti Hajar~ said...

wahhh!!!

tv aku tu pun remote dah xterkira bpa kli beli...huhu..

Nad @ MamaZakwan said...

kami dah takde asteruk, huhu!
sbb pakai unifi
tu syarat papazakwan..nak unifi asteruk potong!

mama tisya said...

mmg best tgk thru beyond..nk2 kalo ada live tgk yg HD..aku tk transformed cz aku numpang je kn..nasibaik dua2 umh parent aku & parent inlaw ada beyond..hehehe

rATu kEBaYA said...

betul tu.. klau hujan tetap zzzzZzzz kan..

D'nuraini said...

so kita pun zZzzzZzz..kalo astro ZzZzZZz

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

memang suka remote ek...tido pun sambil pegang remote...so cute

el said...

smlah ngan kami kt sini..smpi bertampal2 bagai..muahahaha lgi2 si kecik tu..pantang npk remote control semua nak di campak nk dimkn muahahahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

astro umah akak masih guna yg lama, hehe..tv pun jenis yg gedabak tu lagi..lom slim2 lagi tv nya..hehe