"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 2, 2012

Baju raya utk Nureen Najwa..

Assalamualaikum...

Selamat kembali bertugas utk kengkwn semua! tarik nafas sedalam2nya..Fenat mengukur keluasan Gurney Plaza semlm habis2 lagi dgn mendapat hasil yg membolehkan diri sendiri senyum sampai telinga! hasil yg berbaloi2 utk diri, Nureen dan hubby. Hubby leh exercise skali meneman anak dara tue cuci mata smpai pitam! haizzzz!

Ouchh...puasa pon belum, mak dh teruja dgn baju raya! adusss! excited nieyh! bila Nad kasi kain nie kt Nureen. Terima kasih adikku. Nak kenali adik saya yg baik hati itu sila terjah blog dia yg cung ini (http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com). Masa bawa balik kain nie, cik Mek Nureen tue teruja woo! This weekend nk leh bw g tailor. My sis jer..jimat ko Jah! ekekeke..:P

Ouchhh..ritu ms balik kg..singgah beli wedding gift utk kwn hubby kt Star Parade, AS. Gulati's da buat sale utk kain chiffon. Umi mmg peminat tegar kain chiffon walaupon upah tailor nnt adalah double, tp ada ku kesah...so terus rembat utk 2 psg..for me and Nureen. kata nk sedondon di hari raya kannn! hubby punya tak ada psl dia nk pakai bj lama katanya. Boboi senang sket dari gegurl kan psl gegurl slalu pkai bj kurung. Boboi jarang pakai bj melayu kecuali g masjid or sembahyang jer...:)

Yg nie Umi hantar tkt tailor kt Perda sinun psl my sis tak berani buat baju menggunakan kain licin katanya...ekekekek..cam biasa harus ada warna kegemaran kt kain pilihan nie...wuwuwu!

#x nak jd last minit mcm last year smpai da tailor nk buat bj Umi..last2 bj yg d buat tue sekali jer pakai..ekekeke
# excited nya ko Mak! ada ku kesah! ekekeke..:P

9 comments:

Nana said...

jatuh chinta ngan kain polka dot tu

wantie said...

hamboi hang... semangat beraya namanya ni.

mama tisya said...

bj raya nurin ada gmbr mickey..cute2

lieyalatif said...

wah cantik kain cotton mickey tu...dah 3-4 org blogger tunjuk kain ni....boleh boria ni di pagi raye nanti .....

♥MAMASYAZA♥ said...

akak berkenan gak ngan kain polkadot tu

Gieyana said...

Lieya

HAHA..me ada perasan gak..byk org kain cmni. Leh boria nnt..ekekekek

~Siti Hajar~ said...

Mood raya sudah mari...haha

Aku pun dah shpg sakan kat jakel sabtu lps, nk kn tempah cepat sbb taylor nk sampai bln 5 ni je...

eh! ko htr kat perda kat mn? aku kat Perda gak, kat k.ila..

LYAfrina said...

waa..comel2 la..y lya j x cun..huhu..

Nad @ MamaZakwan said...

akak ni..
sampai wat entry..
saje je suka suki nak kasi kat nureen
murah2 punye je kak
hope sudi terima =p