"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 29, 2012

Blog saya di tegur Eyriqazz....

Assalamualaikum...

Haizzz! SUKA uu! Tak sangka lak by Eyriqazz sudi mengomen blog saya yang tak seberapa nie. Dulu blog ni more to personal, but i try to be General. Nanti semua orang boring lak asyik citer pasal diri sendiri jer...lalalala..:P [ entry bro Eyriqazz: segmen-tegur-menegur-part-5. ]

Ehh! Macam mana Eyriqazz leh tegur blog saya??
Nie entry saya yg membolehkan blog saya di tegur Eyriqazz. [saya-mahu-ditegur-eyriqazz-dan-undi.]


Komen Gieyana :
Alhamdulillah..saya memang terharu sangat. Terima kasih kerana sudi mengulas/mengomen dan sewaktu dgnnya.

Item No 1 : Saya abadikan puteri kesayangan dalam header..dan looks simple jer..since saya baru jer mengodek2 Photoshop tue, i means still belajar so header simple nie jer yg mampu. :) [saya mmg zero knowledge psl software nie, but saya kotakan prinsip saya, "kita yg buat dia, bkn dia buat kita!' = ibaratkan, di mana ada kemahuan..di situ ada jalannya!]

Item no 4 : Insyaallah..saya akan kongsikan tips2 photography juga nanti. But kekangan masa tue yg menjadikan saya sgttt malas rajinnn tau! ngeh3x..:P

Item no 5 : Thanks a lot..Insyaallah saya akan mengoogle blog Eyriqazz nanti yer..:)

Item no 6 : Yuhuuu...sebelum ni ada buat dua GA kalau tak salah saya..dek kerana kekangan masa, saya tak buat. Akan saya pertimbangkan dalam masa terdekat nie./ Meh kongsi2 apa yg we all mahukan dari saya??Jgn yang bukan2 sudah yer..:P

Item no 7 : HAHA..tak ada masalah..Insyaallah saya akan kongsikan apa yg saya tahu yer..Saya pon still on learning process juga..:)

Apa komen anda pula ttg blog saya??? Meh kongsi2 kat sini k..

9 comments:

SyaNa said...

insya Allah lepas ni meletop la blog ko gie

Nad @ MamaZakwanNayli said...

tahniah kak G! :)
kalu wat GA kan, saya nak hadiah akak buatkan header, hikhik =p

Gieyana said...

SyaNa

HAHA..nak gelak aq..insyaallah..:)

Gieyana said...

Nad

Haizz! Kak G tau buat yg simple jaa..still kena bljr ag nie..:P

wantie said...

munga munga je baca teguran eyriqazz kat hang tu.

teguran untuk aku. kahhhhhhhhhhhh. memang nampaklah aku ni jenis malaih nak berhiaskan blog

alyyani said...

AKU BARU PERASAN KO DAH ADA DOMAIN SENDIRI. BLOG NI BEST DI TGK SEBAB GAMBAR YG AWESOME! :)

Eyriqazz said...

tahniah dan ambil pada sudut yang positif..cuma satu lagi..rasanya headertu kalau letak gambar satu keluarga tentu lebih menarik..saya tgk byk gambar2 menarik dan cantik di blog ini..

Gieyana said...

Eyriqazz

Wohoo! Yes! I will..thks a lot lg skali k..HAHA..sy mmg suka sgt tukar2 header nie..cepat jemu..nnt sy godek2 ag gambar utk letakkan kt header..:)

mama tisya said...

wah eyriqazz dh tgur blog ko..bgs2...hah ko kena rajin update la..rugi gmbr cantik2 simpan dlm memorycard...hehehe