"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, May 4, 2012

Live from Teratak 51..

Assalamualaikum...

Gieyana + co berkampung lagi kat sini eventhough last week pon berkampung kat sini! fuishhh! syiokkk bila leh dok relax2 penuh kemalasan..jauh dari kebisingan kota. Sangat best!

Sekarang nie kat sini tgh hujan..Lagi syiokkk bermalasan! ekekek..:P
Baru sebentar td jer automatik kt umah nie ter'off dgn sendirinya psl guruh yg kuat. Berlarian ketakutan anak dara tue bersembunyi! Sabar jer! Daku tgh layan hsekeeping kt sini. Buang habuk2 yg bermaharajalela...mencuci langsir dan bla2..Best tanpa perlu memikirkan kekusutan + kestressan di opis!

K uols..Happy weekend + spend ur quality time with lovely family yaaa..:)

#haizz! tak dapat nak upload gambar ler plak! xper2...next week sy upload!wuwuwu

7 comments:

mamaRIFQY said...

na pon nak balik umah mak!!!!!! best best!!

Myra Jay said...

Bestnyer cuti..
Happy weekend ya ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

kat tempat akak pun hujan, siap guruh n kilat. terbantut sesi mendobi arini

~Siti Hajar~ said...

Ko cuti yer Gie, anak dara ko ponteng eh...hehe

Bestnyer ko bmalasan kat rmh, hujan2 ni mau tlelap je mata yer..slmt berhousekeeping...hehe

mama_umar_maryam said...

xblh nk blk umh mak selama sebulan,hehehe,ade renovation plak..samelah,wiken lepas guruh kuat sgt kan

shark said...

hepy weekend :)

wantie said...

balik kampung memang heaven. tambah pulak parking kat umah sendiri. leh le bermanjaan manjaan & bermalas malasan.

konerang ujan noh.. aku pong ingat nak balik next week.