"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 9, 2012

Migrating to Domain..

Assalamualaikum...

Ehemmmm....saya dh berjaya men'transformkan blog saya yer! Presenting..www.gieyana.com! Wuwuwuwu! sukaaaaa...

Mmg dh lama nak duduk kt umah sewa nie! domain just USD10.  Ada mcm2 service provider utk beli Domain nie. Byk my friend beli kt NetKL. Tapi me beli directly from Google. :)

Hopefully lepas nie suma data2 me kt dlm nie lebih save. Kalau jarang2 update blog pon blog takkan lari kemana. Spam pon tak ganggu!

# see uols in the next entry! take care...:)

6 comments:

wantie said...

bagus lah wei dah buat domain. tengoklah wei kot kot aku nak ikut jejak langkah hang. ngeee

fazilzura said...

wahh caya lew..

aku pun beli kt NETKL ..

Gieyana said...

wantie: migrate jgn x migrate yer..:-)

Gieyana said...

zura: aku x amik kt NetKL..:-)

Myra Jay said...

Wahhh dah pakai domain, myra setia dulu kot dengan blogspot :)

mamalieyna said...

berangan nak jugak..tp berangan je la dulu..hee~