"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 8, 2012

Precinct 10

Assalamualaikum...

'G..ko kat Putrajaya ker?" soklan Zura Fadzil [www.afadzilzura.com] ms aq check in kt FB n siap whatsapp ag! ahaxx! Jgn tertipu yer! ritu masa in law aq check in kt sini pon aq dh nyaris2 tertipu! Kerlasss ko Jah! ekekeke..:P
a
Auwww...posing2 itu haruss! ngan berass opsss! Biras nieyh..cer teka sapa plg muda..:P
Kita just lepakking kt sni jer smbil minum ptg. Kat sini lebih kurang mcm kt E-Gate. Byk kedai2 mkanan. Da yg halal dan non-halal. Lokasi dia dekat2 dgn Island Plaza...:)
Yess! I am Nikonian + Canonian...HAHA...

Mamat ni kt mana2 sure layan tipon! tgk update status kaa? :P
Last but not least...posing dua beradik-radik mmg best!

#aktiviti mengeratkan hubungan kekeluargaan itu PERLU. Tak kira pangkat, darjat, pekerjaan...Air di cincang Takkan Putus..Peace kacang pis!

4 comments:

wantie said...

heheh... pis kueh lapis. aku tambah k.

ups.. ternampak pulak roti kegemaran ku. tetiba toing toing aku nak terjah old town semata mata nakmakan roti tu. boleh gitu jah?

♥MAMASYAZA♥ said...

sronok dpt lepak2 ngan biras camni

LYAfrina said...

waa... msti sama umur kot dgn adik ipar tu..

Nad @ MamaZakwan said...

kak G lagi mude ek dr biras? :P