"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 22, 2012

Pulau Mabul | Finding Nemo by FalynaCreative..

Assalamualaikum...

Diharapkan kalian semua sihat2 hendaknya yer. Subhanallah, Cantiknya the moments captured by my best friend-Iena, masa dia and da gang ke sini baru2 ini. Teruja saya dan rasa seperti mahu ke sini sekarang juga!! sila cuci mata dengan gambar2  awesome, mnakjubkan dan sewaktu dengannya...^_~

#Thank you friend's for allowed me to put this awesome pics here! Those yang interested nk hire my friend nie leh trjah sini [www.falynacreative.com]









# Haizzz! bila nak sampai sini lak nih..

11 comments:

D' Hasnie Aini said...

i loike...mnriknya

MrS. F!zA said...

tringin jgk nk ke pulauuuuuu... tp kita takut lautt..huhuhu..

smua gmbr cantikkkkkk sgtttt

yanti isa said...

Mabul memang sgt cantik . Adik akak pun baru balik dari sana 2 minggu lepas ..jom jengah tengok di blog adik akak .

http://fidablackjourney.blogspot.com/

wantie said...

laut depa lawa noh walaupun depa dok berak kencing kat situ still bersih.

sian depa noh. cam na sekolah budak budak tu

lieyalatif said...

subhanallah...cantik sangatttt.....dari satu gambar ke satu gambar mulut lieya ni dok ckp cantik2 tauuu heheeheh...kalo boleh dibuat poskad ni mmg cun nieh....

mama tisya said...

mabul mmg cantik wei..ko p la nanti..gmbr2 kwn ko pegi ni pn cantik...aku dh smp itupn sbb ada org blanje:)

Nad @ MamaZakwanNayli said...

subhanallah!
sangat cantek la kak G!
bestnye kalu dapat merasa sendrik keindahan tempat tu, huhu!
tp ntah bile la...

ellynadyra said...

cantiknya mabul!

Liza Razak said...

aduh..cantiknya pemandangan.photoshoot mmg best ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sangat2 cantik pemnadangannya....rasa nak terjun je

Munira Kirana said...

power kak gie.. ;)