"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, May 12, 2012

Saya Mahu Ditegur Eyriqazz dan Undi Eyriqazz for Digi Wwwow Awards

Assalamualaikum...

Segmen Tegur Menegur Kembali Lagi. Bak kata Eyriqazz, beliauTersentuh Hati untuk Kembalikan Segmen Ini selepas seorang lagi blogger membuatkan dia terharu dengan entrinya :

[ http://kokoadik.blogspot.com/2012/05/bila-kata-kata-semangat-nasihat-diberi.html ]


Jadi kali ini, Eyriqazz buka Segmen ini dan akan teguri 6 bloggers yang bertuah .


Apa kata Gieyana pasal Eyriqazz...

Kalau nak comparekan traffic blog saya dgn Eyriqazz mmg jauh panggang dari apinya. tapi kalau dapur gas mybe dekat ler kot! keh keh..:P

Mmg punyai keinginan utk di tegur...tapi kalau bukan rezeki kena redha. Yakin pada rezeki Allah S.W.T...
 Quite often follows his life story especially on his Nuffnang income! Ouchh so amazingg! 4 digitt yob!
Dan...
Selalu gak sapa2 kt FB kalau x bekesempatan utk follow update dari blog.
Penulisannya mmg best dgn tips2 dan berserta corrective action dlm setiap lawatan/terjahan dlm sesuatu event.
Namun..gigih juga berdepan dgn stalker2 especially bdepan dgn Anon bila sesuatu issue di bangkitkan..salute you!
Neway, Congratulation for your newborn baby..all the best in your future endeaveour & Allah S.W.T bless you allways..

Nak Sangat di tegur kot2 ler leh increase more traffic & boleh dpt 4 digit jugak..ngeh3..:P

Buat kengkwn yg nak joint...
Syarat-syaratnya : Sila klik SINI


Nota Kaki: Tolong  Undi eyriqazz for Digi Wwwow Awards di http://bit.ly/I5h6Rw yer! May Allah SWT bless u all! Peace yoo!


7 comments:

Eyriqazz said...

thanks sis..InsyaAllah, tak semestinya 6 yang akan ditegur..cam last time,saya janjikan 3 kot..tapi at end,saya teguri kesemuanya....

hidayah said...

Wahh..best entry nih.. belum apa2 dah dapat komen tu..
Jeles I..
Hehe..

Gieyana said...

Eriqazzz: Ouchhh thk for visit..appreciated sgt! All the best k!

Gieyana said...

Hidayah

Thk a lots k..just a small though frm me..:)

el said...

GTO tu mmg femes d amor
gud luck

Edy Zaidi said...

baru jumpa dia selasa lepas..sngt peramah

Eyriqazz said...

tahniah..anda akan ditegur..