"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, May 14, 2012

Tahniah! Anda akan ditegur | Eyriqazz

Assalamualaikum...

Berganda-ganda kegembiraan saya semalam..Tripple keseronakan yg tidak dapat digambarkan!
Terima kasih Ibu Damia's
Terima Kasih Air Asia for the Free Seat..
Dan...
Thanks to Eyriqazz...
Kesemua diatas membuatkan saya rasa sangat-sangat terharu!

Out of this kan, rasa malu pon ada pasal blog saya yg keanak-anakkan dan bahasa yang rojak nie!
Siapa tak kenal beliau kan! Salah seorang blogger otai kat Malaysia yang tak sombong..:)


So, you all, banyak tips2 blogging yg di kongsi oleh beliau...sila terjah blog beliau yer! [www.eyriqazz.com]

# tak dapat nak lelapkan mata smlm psl terlebih syiok! ngeh3..:P

5 comments:

mamaRIFQY said...

hhehe..same la kite !! na pon akan ditegur jugak!! oopsss..malu gak ni!!

wantie said...

hahaha.. sebab hang le wei aku pi terjah blog eyriqazz tu. harap dia tegur.

AA tu pun nak pergi tengok gak. jap je lagi kan.. kalau tak kopak poket ni leh la beli. kalua idak. tumpang keypo je la kat situ. menjammed kat web AA. hehehehe

Dee said...

dpt tiket AA?

LYAfrina said...

wah..rezeki x putus2

Delimasari said...

sonoknye