"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 29, 2012

Weekend saya, anda bagaimana??

Assalamualaikum....

Apa khabar semua! Terima kasih buat Gieyana's reader yg sudi datang walaupon tak berupdate semalam. Ouchh! saya dan corporation yang comel2 serta cute balik kampung! Sedih juga psl tak dapat joint family hubby ke Cameron! Nak pergi tapi masa sgt2 rush...Ahad mmg wajib ke Kedah..so, kita abaikan trip trsebut walaupon hati bergolak dgn penuh rasa cinta mahu kuch-kuch hota hai kat Cameron lagi!

Biarkan Nureen dgn dunianya..saya tetap control cung! Peace kacang pis! :P

Yes...walaupon trip ke CH terpaksa di cicirkan! Opss..di abaikan....makanya trip ke Utara di penuhi...:)

Jumaat : 26th May 2012

Mertua datang bertandang kat Gieyana's property mlm tue. Diaorg selalunya stay umah my Ipar, so mlm tue cuma singgah sekejap jer. Kita dah dlm dilema nk follow ke CH or not. 50/50. Kalau pegi, Sunday morning terus gerak ke Kedah. Haizz! Jauh tue...Lepas mertua balik, we all keluar having midnite supper..decision still 50/50, either nk gerak balik Kedah mlm tue @ ikut g CH. Since dh lewat, Gieyana n team tunggu besok lh baru decided.

Sabtu : 26th May 2012

Yeayhhhh! sila gelakkan saya! Mood berkobar2 nak g CH tak dpt dipenuhi...psl penat lah nanti! so kita channel ke AS. Syioknya ronda2 kat AS..Singgah cari gift utk wedding, di samping treatment utk puteri saya, Nureen Najwa mencuci mata ( bab nie mmg penat! Penat menunggu ah!)

Then, ptgnya treatment utk Nureen kt Playground...

Ahad : 27hb May 2012

Selamat Pengantin Baru utk Ecah+ Suami ( Adik Cik Wanie) dan Selamat Pengantin Baru utk kwn hubby Mat Key+ Isteri. Kwn hubby since bujang2 dulu. 

Pagi tue edisi brcucuk-tAnam kat Teratak 51.. Ouchh best!

Ke Perlis...

Sekodeng Ecah dan suami! ekekekek...

Isnin : 28th May 2012 

Seronoknya berada di rumah my parent...meriah ms time mnjamu selera. Time nie mmg liat kalau nak balik semula ke Penang. Saya mcm purposely jer buat lambat2 smpai suami alarmkan! Ngeh3...
Reach Penang t 1.00am pluss serta..tired!

Insyallah saya buat preview nanti! busy lahhh!

# so uols! sure pon sure busy dgn xtvt kan??

15 comments:

wantie said...

fuh... memang letih tu kalau drive from CH to kedah. tapi kan... kalau hati mau, teruskan aje.

alyyani said...

GIE, KASUT MU ITU, MEMUKAU MATAKU... CUN OKEH!

lieyalatif said...

kalo kat umah parents sendiri mmg liat jek nak balik kan...siap lengah2 lagi hah....hihihihi

Gieyana said...

Wantie

Tu ar..✗ leh ar beb..penat..hb ckp next time pegi..:)

Gieyana said...

Alyyani

HEHE..beli kt C&K ms sale..skrg mcm dh ✗ da dh rsnya..:)

Eyriqazz said...

wahh,cameron..baruje ingat nak bawa wifey ke cameron bulan 9 nanti..

Sharidawati Shahrudin said...

wah u org perlis ye? kg hubby sha di kaki bukit, perlis :)

salam kenal, sha terjah dari blog eyriqazz ... hehe

el said...

CH tu hang sllu pi je kan
eh kasut tu cam aku pya ja hahahaha

dr penang ke AS pun dah penat weiii muahahaha

Gieyana said...

Eyriqazz

A'aa..tp ✗ pergi..ouchh! Nak ikut? Ngeh3..

Gieyana said...

Sha

Owhh..bukan..sj g Perlis..:)
Salam kenal juga..:)

Gieyana said...

Lieyalatif

Betui3.sokong 300%..:)

Gieyana said...

El

Owhh..sama ker? Dh beli lama dh..last year rsnya. Tp jrg pakai..:)

MrS. F!zA said...

tgk gambar trus nampak kasut! hikhik.. cntik!

LYAfrina said...

lya lak xde feeling2 balik kampung.. dh duk d kampung..lg2 duk la dgn mama lya..

cantikla kasut tu... cun! i like;-)

lovelywa said...

wow!! kasut cun lah..heheh..cer cite beli kat mane..