"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 23, 2012

WW | Timeline FRIENDSHIP..


Citing from my BFF' fb... 
"Perjalanan masa memberi jawapan tentang erti PERSAHABATAN Sebenar..."
Speechless..
Tgh layan Nureen makan td..

Rasa

Sebak...

suka-duka yg di lalui bersama2
Sampai

Kini...

Thanks for this wonderful photo...Love You 123 till millions.....:)

23 comments:

MrS. F!zA said...

wahh..cm cover album je..i likeee!

Myra Jay said...

Memang cantik... :)

ct rahani said...

nice! :)

ak yuyunz said...

olooo.. lawanya gie!

LYAfrina said...

wahh..cantik..siyessssss

::NureeN:: said...

cantik mmg cantik :)

Gieyana said...

Mrs Fiza

HAHA..keluaran akan datang..:)

Gieyana said...

Myra Jay

Thank u..:)

Gieyana said...

Ct Rahani

Thks..:)

Gieyana said...

Ak yuyunz

Tue ar kan..aq tgk pon terus terpikat..leh g print nie..:)

Gieyana said...

LYA

Thank you..:)

Gieyana said...

Nureen

Thank u..:)

Unknown said...

hehehehe..

ada gak kat sini? thanks sahabat..sbb at that time aku dok browse gamba2 kite masa gi bkt tinggi tu..rasa rindu tetiba..hiks..tu yg aku post kat fb tu...

lebiuuu laah...

ellynadyra said...

cun gila pic nih....i like!

fazilzura said...

sonok kan ado BFF..

fazilzura said...

sonok kan ado BFF..

Gieyana said...

Iena Fadly

Tetiba psn ur tag thru my mobile..rs sebakk sgt! Rindu rsnya nih! Wuwuwu..lebiuuuu too..:)

Gieyana said...

Ellynadyra

Thank u..:)

Gieyana said...

Fazilzura

Alhamdulillah..aku da byk sahabat..tp hat nie mmg SPECIAL..:)

Nad @ MamaZakwanNayli said...

moga hubungan persahabatan trus berkekalan... :)

gmbr sgt cantek! :)

Liza Razak said...

cantiknya gambar !! mcm poster :)

el said...

mati2 aku igt laki hang dukung nureen
sbb tgk cam sama jek nureen ngan dak tu hahahaha

nice pic lah likeeeeeeeeeeee

wantie said...

aku suka tengok gambaq ni weih.

Dalam gambaq ni ada mcm mcm story yang boleh di terjemahkan.

sapa ambik gamabaq ni? bert ka?
paka betoi ar