"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, June 29, 2012

Gambar | Jambatan Kedua Pulau Pinang..

My compilation pictures. Memang melalui jalan nie tiap2 kali pergi dan balik kerja. Cepat sgt projek ni berjalan....

[Using blackberry + edited using Instagram. Bluetooth ke Tab laa! psl BB der Instagram..:P]

Masa tunggu kat traffic light. Captured this + suddenly tgk da mat motor kt sni! nice props! hihihi..:P

Beware...cuma 30km/j jer yer!

Untungnya psl hari2 leh tgk laut..tenang jer.... 

2nd link di kejauhan...sipi2 adalah Pulau Jerjak..:)

Dan...

Ini bukan laporan TV3 yer...ini adalah ilham penulis blog ini..kih kih..:P

# selamat berhujung minggu semua...Mlm nie Zura nak open table kot! kah kah..:P

9 comments:

Dee said...

add lah dee kat instagram..nama sama ngan kat fb..ke dah add? hahaha..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

opis kita draf bridge tu, projek opis kami tu...penang 2nd bridge nama projeknya...projek makan bilion2...

FatinKADIR said...

wowwww..xlma lg blh gna jmbtn bru kn..

ct rahani said...

sonokkan sis hari2 leh tgk laut.. tennag je rasa nk gi keje.. hehe..

~Siti Hajar~ said...

aku da 2x lalu kat cni, agak cepat kan progresnyer, jmbtn ke 2 ni dekat la dgn rmh baru aku kat SPS, nti ko nk p Pulau Aman dekat la lalu jmtbn ni kan..

wantie said...

kat tempat 30km/h tu aku menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... pagi tadi tengah orang dok sempit sempit ada satu kancik sebijik kat depan dok drive sambil sms kot. ke tepi ke tengah..

org hon pun dia wat bodo je. nyampah. kalau la bike aku ada sayap ku terbang nek atas bumbung keta dia. hahaha.

LYAfrina said...

jamabatan tu dlm progress kan

mamalieyna said...

tengok laut hari2..best ^_^

Liza Razak said...

agak-agak bila siap jambatan tu?