"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 25, 2012

Gambar Outing 24 June 2012.

Assalamualaikum...

Masih lagi terasa kepenatan gara2 outing semalam. Penat sgt but enjoy!

First at all, mari tengok gambar model2 saya...:P
Lamanya tak berphotoshoot mcm nie...

moment : Captured by me.

Moment : Captured by me

Moment : Captured by Mr Daddy.

Moment : Captured by BIL.

Moment : Captured by me.

Moment : Captured by Mr Daddy.

Moment : Captured by BIL.

Moment : Captured by me.

Lokasi : Pulau Aman, Penang, Malaysia. Using Nikon I 50mm.

Nota Kaki # 'Love is that condition in which the hppiness of another person is essential to your own - Robert A. Heinlein'

YES..saya menyayangi dan mencintai mereka kerana Allah.. =.=

28 comments:

LYAfrina said...

seronoknyer tgk ... family bahagia ni.. so sweet..mmg cantik la.. mmg..kt perlu sygkan org kerana allah swt ;-)

lieyalatif said...

lieya mmg suke bab2 gambar gie tau...mmg cantik2 n superb.....masing2 pandai posing..gambar pun diambil cantik....

wantie said...

panas betul cwaca sekarang ni. tapi korang outing mcm ok je. nice pics beb.

~Siti Hajar~ said...

so sweet moment...sweet nureen!!!

bila ko p P.Aman, aku last p thn lps, btl ke ada naik pelantar besar kat sana, aku pun dengar2 je, entah btl ke x?

shark said...

kamoo sekeluarga sgt sweet :)

ak yuyunz said...

aku dari hari kesehari nak buat photoshoot asyik la postpone. tgk kau punya dah dtg mood balik ni hihi..

Nad @ MamaZN said...

hepi family...
mmg admire btul la dgn ke'hepi'an famili kak G ni, hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sangat jeles k, suka bergambo cam kita, pi mana2 pun mesti nak usung kamera nak snap2...tapi balqis je la jadi model camera kita tu...cun la gambo

Dee said...

gambar u mmg cantik2 sis..some more u have a very wonderful family..it completes you..

Liza Razak said...

cantiknya..suka !!

el said...

xleh bla ngan selendang pink tu
dah cm hindustan..tp ohsem gambaq

ct rahani said...

nice pics.. suker tgk.. :)

Gieyana said...

Lya

Tenkiue..insyaallah kan..:)

Gieyana said...

Lieyalatif

Alaa..biasa2 jer..sekadar luahan moments2 yg dicaptured...thks yer dear..:)

Gieyana said...

Wantie

Ok jer time nie..angin sepoi2 bahasa..cuma jerebu tue afda ar sket..:)

Gieyana said...

Siti Hajar

Thks babeh..:)

Semalam jer..last minit planning..tpt cantik kan..:)

Gieyana said...

Shark

Thks dear..:)

Gieyana said...

Ak yuyunz

Kebetulan jer nie beb..mls gak nk snap2 pon haa..

Okies cepat g shoot..:)

Gieyana said...

Nad

Thks Nad..alaa...biasa jer family kecik akak nie..:)

Gieyana said...

Anje

Betui2..sy mmg suka amik gambar dan bgambar..nasib baik suma hero+heroin sporting...:)

Ouchh..nnt ajak hb snap2 gak k..:)

Gieyana said...

Dee

Thks dear..ouchh..biasa je me + family sis..but alhamdulillah..:)

Gieyana said...

Liza

Thks..:)

Gieyana said...

El

Kah kah...ini shawl utk elakkan kepanasan nureen tue..tp me amik buat prop..kekekeke..:P

Gieyana said...

Ct Rahani

Thk u..:)

MizzTina said...

seronok tgk family akak ni..sweet sgt

Mrs Ledibet said...

happy family..sweet je tgok pic family akak

ellynadyra said...

shot semua cun! lovely!

Miss Anisah said...

Bestnye jalan jalan.. Sweet je tgk semua gambar..