"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, June 8, 2012

Hari Ini.....

Assalamualaikum....

Jarang buat recent activities entry kat sini..Hari ni kiranya fresh entry giteww..wuwuwu...sepatutnya entry hri nie pasal wedding kt umah Wanie tempohari but gigih buat task yang Zuraiwan minta tue! haizzz! :P

Dah kenyang yer kengkwn semua! saya..blurpppp! alhamdulillah...^_~

Di temani Kucing putih yang comel...

Ini saya pada hari ini! kusyuk menikmati makanan sambil mendengar alunan ombak yg shahdu..

Nureen..hubby bbm picture nie tadi jam 11:40a.m masa diaorang baru sampai kat kg hubby td! I Alone + going to miss them! hukss!

Melihat panaroma yg cantik menghadap Pulau Jerejak, Penang!

Ouch..I only have this for lunch! 

The white Cat again! Cute...

Me..Teh O ais..feveret Nureen nie! Dan my friend, Teh Ais..
Tumpang table with 3 others chinese guy! ehemm...

#Going to miss them tonite..Now kt opis ok lagi lahh!

#Eh..uols kalau duduk kejauhan sure kerinduan kannn!


18 comments:

wantie said...

ni nak jawab soklan hang la ni.
jawapannya:-
hehehe... time kerja tak pe la. sat sampai je umah rasa sunyi. pas tu mula la nak calling calling.

ckp ngan anak je lebih. ckp ngan papa sikit je sebab simpan rindu bilka dorang balik karang. ngeeee

lieyalatif said...

WAHHH laksa penangggg tu ...terliur lieya tgk...terbayang2 dok hirup kuahnye ...slurppp...slurpppp...

isk balik ni pi cari laksa laa kat pasar malam...

Dee said...

laksa penang tu menggiurkan..tp kalau tiada suami dan anak disisi mmglah tak bestkan..sabar ye gie..

Gieyana said...

Wantie, tue la psl..sure mak borink haa mlm nnt..tp x per..bsok leh jumpa..:-)

Gieyana said...

Lieya..sedapp woooo...ekekeke...:P

Gieyana said...

Dee..betui2..sedappp...:-)
Betui kan..x biasa sy tau..kalau ada Nureen ok sket..:-)

~Siti Hajar~ said...

Ko xde bantal peluk la mlm ni yer...sian ko...uhukhukhuk...

Sedap laksa ko, terliur aku jap!

Gieyana said...

Hajar..ko temankan aku eh..kik kik kik...:-)

LYAfrina said...

wahh...cantik header baru ni...

oooo... alone la ni... x join hubby n nureen balik kg?

Gieyana said...

Lya..tenkiu..time tgh dok rajin..mmg cepat sgt jemu dgn headr blog..hihihi..
Ouchh..diaorg balik fetch mertua g umah Tok kt Merbok bsok..insyaallah bsok jumpa kt umah Tok..:-)

mamalieyna said...

aduuuh baca n3 ni je dh rasa syahdunye kesorangan..huu~ tak tergambar berjauhan dgn anak2.. tak pnh lagi..oooh cannot...huu`

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dahla panas tgok air tue..mmmm

Nad @ MamaZN said...

ksiannye akak sengsorang
nape tak ikut?
depa balik kg lama ka?
malam ni ok dak sengsorang kt umah?
haa...byk no soalan nya ni, hehehehe

hepi wiken kak G! :)
insya-Allah, nureen n hubby ok2 aje di sana
jgn kak G plak yg tak ok naa..
kang banjiaq! =p

MizzTina said...

wuuuuuu...laksa tu sgt menggiurkan!!!

Gieyana said...

Mamalieyna

Tue ar psl...mmg shadu..syukur dh reunion ptg smlm..:-)

Gieyana said...

Baby

Leh lega haus tur..:-)

Gieyana said...

Tula psl Nad.,hb balik amik metua g umah Tok kt Merbok..ada wedding...sykur smlm dh reunion ngan Nureen...tp mmg shahdu ar psl smlm keseorgan.:-)

Gieyana said...

MizzTina

Betui2..mmg sedap..:-)